Director web Servicii - Administrare imobile - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Servicii
Administrare imobile (6 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Administrare Imobile

ADMINISTRARE IMOBILE

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii de administrare imobile, case, vile, apartamente, cladiri de birouri. Intretinere si reparatii pe baza de tarife sau contract, activand ca furnizor de servicii specializate de administrare pentru Asociatii de Proprietari.


ROMLIDER

Administreaza proprietatile potrivit standardelor profesionale europene de profil, urmarind astfel asigurarea, protejarea si cresterea calitatii vietii, a confortului ocupantilor, a securitatii acestora, avand misiunea de a optimiza cheltuielile, de a diminua si elimina pierderile si bineinteles de a creste valoarea imobilului si de a o mentine pe o perioada cat mai indelungata de timp, toate acestea printr-un management performant al proprietatii.


ADMINISTARE IMOBILE

S.C. BilAdmin S.R.L. va asigura o gama de servicii profesioniste de administrare imobile: asociatii de proprietari, ansambluri rezidentiale, blocuri sau vile, proprietati individuale.


ADMINISTRARE IMOBILE

SC Deus L&G Administrare 2003 SRL are ca obiect principal de activitate administrarea imobilelor pe baza de tarife sau contract - cod CAEN 6532. Infiintata in mai 2003, firma noastra si-a stabilit, inca de la inceputul activitatii sale, ca obiectiv principal asigurarea la standarde europene a activitatii de administrare a proprietatii. Prin conducerea sa, firma poarta intreaga raspundere fata de derularea in cele mai bune conditii a contractului de administrare a imobilului si fata de functionalitatea si integritatea elementelor proprietatii comune, fata de mijloacele materiale ale asociatiei de proprietari si de utilizarea in bune conditii a acestora. Administrarea se face cu personal specializat.


ADMINISTRARE CLADIRI, AMENAJARI INTERIOARE, CURATENIE SI DDD

Servicii de facility management incluzand servicii de administrare cladiri, amenajari interioare, curatenie, intetinere pardoseli, dezinsectie, dezinfectie, deratizare.


BOGART BUILDING MANAGEMENT

curatenie, servicii curatenie, curatenie firme, curatenie servicii, firme curatenie, cleaning, bogart cleaning, alpinism utilitar, alpinisti utilitari, intretinere cladiri, preturi curatenie, curatenie in casa, curatenie casa, spalare geamuri, deratizare, dezinsectie, dezinfectie, deratizari, deratizarea, property facility management, instalatii, instalatii sanitare, sanitare, firme constructii, centrale termice, centrala termica, dezinfectia, administrare imobile, administrare cladiri, mentenanta


1

Din aceeasi categorie :
Administrare imobile Administrare imobile (6)Babysitting si ingrijire Babysitting si ingrijire (8)Cadastru, intabulari, evaluari Cadastru, intabulari, evaluari (20)
Consultanta juridica Consultanta juridica (78)Curatenie si menaj Curatenie si menaj (71)Curierat Curierat (9)
Distributie Distributie (11)Fast food si catering Fast food si catering (39)Imobiliare Imobiliare (224)
Instalatii Instalatii (138)Masaj Masaj (4)Organizare evenimente Organizare evenimente (281)
Paza si protectie Paza si protectie (40)Saloane de frumusete si intretinere corporala Saloane de frumusete si intretinere corporala (66)Service si reparatii Service si reparatii (77)
Telefonie fixa si mobila Telefonie fixa si mobila (9)Traduceri Traduceri (65)Transport de persoane si marfa Transport de persoane si marfa (80)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS