Director web Locuri de munca - Agentii de plasare - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Locuri de munca
Agentii de plasare (18 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


VALDIVIA RECRUITMENT

Suntem o echipa de recrutari resurse umane dedicata si cu mult entuziasm. Suntem orientati spre inovare in angajari. Va invitam pe site pentru detalii si CV-uri.


FASHION MODEL AGENCY

Agentia Fashion Model se ocupa cu formarea si promovarea tinerelor talente in scopul participarii acestora la diverse activitati precum: prezentari de moda, videoclipuri, figuratie film, hostess, sampling-uri, actiuni promotionale, publicitate si reclama.


JOBURI PENTRU STUDENTI

Jobdent.ro - Portal de recrutare exclusiv pentru studenti. Pentru ca studentul cu job nu poate fi considerat doar un student obisnuit. El este Jobdent. Fii si tu Jobdent!


CRUP CONSULT

Angajeaza personal din ASIA in orice domeniu: constructii, hotelier, textile, gastronomie, menaj. CRUP Consult iti ofera servicii de recrutare, selectie si plasare de personal asiatic pe teritoriul Romaniei.


JOBURI PENTRU ROMANIA

Careerjet este un motor de cautare pentru joburi prin intermediul unei singure cautari se pot identifica locuri de munca de pe mii de site-uri din intreaga lume.


MODELLING ROMANIA

Modelling Romania un portal pentru persoanele care isi doresc o cariera in modeling.


RECRUTARE SI PLASARE DE PERSONAL

Servicii de recrutare si plasare de personal national si international.


HGA LOCURI DE MUNCA

Cu o baza de date cu peste 3500 de locuri de munca in tara si strainatate, noi suntem solutia. Va ajutam sa va gasiti jobul ideal.


MINUNAT MODELS

Minunat Models este o agentie de modeling din Bucuresti care promoveaza modele, fotomodele, manechine, fete si baieti, pentru a sigura servicii de hostess, productie publicitara, promotii, aparitii publicistice, prezentare de moda. Agentia Minunat Models ofera sansa tinerilor din Bucuresti ca prin munca si perseverenta sa isi urmeze visul in industria modelingului.


AGENTIE DE RECRUTARE CONSTANTA

Recruitment agency isi propune sa ofere clientilor sai gasirea candidatului potrivit, intr-o perioada de timp optima, printr-un proces de identificare, testare si evaluare bazat pe informatii veridice si cat mai exacte. Evaluarea riscului prezentat de angajati se realizeaza prin intermediul verificarilor, investigatiilor si a testelor de loialitate si integritate, in stransa colaborare cu clientul care solicita acest serviciu.Din aceeasi categorie :
Agentii de plasare Agentii de plasare (18)Anunturi Anunturi (19)Cursuri de specializare Cursuri de specializare (4)
Munca in strainatate Munca in strainatate (11)Munca la domiciliu Munca la domiciliu (37)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS