Director web Arhitectura si constructii - Amenajari si finisaje - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Arhitectura si constructii
Amenajari si finisaje (174 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Automatic Cargo-confectii metalice din fier forjat

AUTOMATIC CARGO-CONFECTII METALICE DIN FIER FORJAT

Automatic Cargo situata in Suceava realizeaza confectii metalice din fier forjat: balcoane din fier forjat, scari elicoidale fier forjat, porti, porti autoportante, garduri, mobilier din fier forjat. Din dorinta continua de perfectionare, confectiile noastre au ajuns sa corespunda celor mai inalte standarde de calitate, materialele fiind tratate chimic anticoroziv si vopsite sau lacuite dupa cerintele clientului. Pentru o buna derulare a oricarei lucrari Automatic Cargo asigura transportul si montajul elementelor din fier forjat, costuri ce sunt incluse in preturile ofertate.


Storuri

STORURI

Storuri interioare pentru clientii din Bucuresti sau Ilfov. La noi veti gasi storuri textile pentru orice tip de fereastra, cu tamplarie din lemn sau termopan. Rulourile interioare sunt disponibile intr-o mare varietate de materiale textile, culori si nuante.


Mesterul tau

MESTERUL TAU

Mesterul-tau. ro doreste sa raspunda necesitatii tot mai crescande pentru servicii de calitate executate de profesionisti la preturi decente, pentru instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, interfoane precum si administrarea imobilelor.


Renovare,finisaje amenajari interioare exterioare,reparatii acoperisuri

RENOVARE,FINISAJE AMENAJARI INTERIOARE EXTERIOARE,REPARATII ACOPERISURI

HFL Co Design prestam servicii de finisaje amenajari interioare baie, living, mansarda. Amenajari exterioare, reparatii acoperisuri. Renovari case izolari sarpanta poduri cu vata minerala bazaltica caserata, izolare compartimentare rigips mansarde pod. Reparat acoperis montaj montat montare tigla metalica tigla ceramica ondulina sindrila bituminoasa jgheaburi si burlane. Vopsitori cu efect antic de marmura stucco. Aplicat tapet, vopsele lavabile si decorative. Placat gresie faianta. Montat sisteme uscate pereti tavane gips carton scafa nisa rigips scafe cornisa tavan fals peretii despartitori mobila mobilier din rigips. Zidit caramida de sticla. Izolari termice fonice polistiren termosistem. Aplicat tencuiala decorativa, tencuiala mozaicata. Montat parchet laminat dublu triplu stratificat mocheta lambriuri policarbonat. Turnat confectionat finisat soclu gard placat ardesie tuff piatra decorativa piatra de riu piatra de munte caramida aparenta flexibila caramida antichizata.


VOPSELE LAVABILE

Misiunea noastra este sa oferim clientilor cele mai bune produse, facute de chimisti profesionisti, cu retete exceptionale, care sa ii multumeasca pe deplin. Suntem creatori de vopsele si ne mandrim cu creatiile noastre.


VITRALII

Vitralii (Stained glass overlay). Va puteti decora cu vitralii un panou despartitor, un perete in hol, un geam spre o terasa, o masa imensa cu un blat de vitraliu, un tablou de dormitor, o usa de sufragerie, living.


TIG RAD

Firma noastra produce case din lemn, case de locuit, bungalouri, cabane din lemn, casute si mobilier de gradina, garaje, carporturi si alte produse similar din molid. Casele din lemn sunt realizate din grinzi chertate sau panouri prefabricate pe osatura din lemn.


STANTOBANAT INOX

Firma noastra va poate oferi din stoc sau pe baza de comanda o gama larga de produse din tabla perforata, amprentata, expandata, plasa sudata, impletitura sarma, profile tabla cu posibilitati de executie la formate standard sau speciale, din otel decapat si zincat, aluminiu, inox.


CENTRALE TERMICE

Comercializare si montaj: centrale termice, radiatoare, instalatii solare, aer conditionat. Punere in functiune si service centrala termica.


PARCHET MASIV, LAMINAT

Parchet stratificat, parchet laminat, parchet stratificat bambus, parchet stratificat bamfir, parchet masiv bambus, accesorii parchet, plinta, granit.Din aceeasi categorie :
Amenajari si finisaje Amenajari si finisaje (174)Birouri de arhitectura Birouri de arhitectura (22)Expertize, verificari si instructaj Expertize, verificari si instructaj (12)
Firme si proiecte Firme si proiecte (143)Materiale de constructii si utilaje Materiale de constructii si utilaje (239)Urbanism si peisagistica Urbanism si peisagistica (10)
Usi de garaj Usi de garaj (17)Usi si ferestre Usi si ferestre (79)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS