Director web Arhitectura si constructii Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorie

Director web -> Arhitectura si constructii

Adauga site
in aceasta categorie
Amenajari si finisaje Amenajari si finisaje (174)
Birouri de arhitectura Birouri de arhitectura (22)
Expertize, verificari si instructaj Expertize, verificari si instructaj (12)
Firme si proiecte Firme si proiecte (143)
Materiale de constructii si utilaje Materiale de constructii si utilaje (239)
Urbanism si peisagistica Urbanism si peisagistica (10)
Usi de garaj Usi de garaj (17)
Usi si ferestre Usi si ferestre (79)
Constructii case din lemn

CONSTRUCTII CASE DIN LEMN

Va oferim case din lemn la cheie.


Constructii A-Z

CONSTRUCTII A-Z

Site-ul isi propune sa prezinte constructiile civile pe intelesul tuturor. Notiuni legate de legislatie, turnarea betoanelor si retete ale acestora, cum se executa o izolatie corecta etc. Deasemenea in cadrul site-ului este inclus si un forum unde vizitatorii pot adresa intrebari.


RGDesign Proiecte Case

RGDESIGN PROIECTE CASE

Proiectare arhitectura, Proiectare rezistenta, Proiectare instalatii sanitare, termice si electrice, Proiecte tip proiecte case si proiecte vile, Proiecte de arhitectura, rezistenta si instalatii pentru amenajari, consolidari, reparatii, Expertizare tehnica constructii, Verificare MLPAT, Studii de fezabilitate, Proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire, Proiect tehnic si detalii de executie, Specificatii tehnice si liste de cantitati, documentatii licitatie, Urmarire si asistenta tehnica de santier, Documentatii PUZ, PUD,


PATRONATUL SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII

Promovarea, reprezentarea, sustinerea si protejarea intereselor Patronatului in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane fizice si juridice.


CASE BIANCA

Casele prefabricate din lemn, amenajate astfel incat sa asigure interioare in care sa se desfasoare activitati de viata si odihna ale oamenilor, in mod temporar sau permanent, realizate atat in mediul urban, cat si in cel rural, sunt o solutie preferata in multe tari.


ROINSTAL CONSTRUCT

Roinstal Construct are ca obiect de activitate principala constructii de cladiri civile.


DEMOLARI - PIROTEHNICH FEHER

Servicii de demolare, implozii demolari de precizie a oricaror tipuri de constructii din beton armat, caramida, lemn, metal.


INFORMATII DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR

Revista de informatii si oferte speciale in constructii si real estate. Singura revista tiparita care este disponibila integral si on-line.


CEL MAI MARE PORTAL AL ARHITECTILOR DIN ROMANIA

Arhitecturaromania este cel mai mare portal dedicat arhitectilor din Romania si destinat publicului larg. Arhitecturaromania a fost conceput pentru arhitecti, ei avand posibilitatea de a-si construi cel mai profesional portofoliu online.


SARM METAL MOB

Echipa noastra de tehnicieni specializati, analizeaza datele primite de la clienti, propune solutii personalizate atat pentru produsele din productia proprie :structuri metalice pentru constructii industriale si civile, scari de exterior si incediu, supraetajari si scari metalice interior.spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS