Director web Servicii - Babysitting si ingrijire - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Servicii
Babysitting si ingrijire (8 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


CASA MARIA-BLANCA

Camin batrani privat ce ofera in sistem rezidential servicii de ingrijire si asistenta medicala minima persoanelor varstnice aflate in incapacitatea de a se ingriji singure.


AGENTIE BONE, MENAJERE INGRIJIRE BATRANI

Acceda selecteaza si plaseaza bone, babysitter, menajere, femei de serviciu, persoane pentru ingrijire bolnavi si batrani. Personal casnic de incredere. Agentia noastra are ani buni de experienta in selectia de personal casnic. Costuri scazute. Selectie de calitate in timp rapid. Sperantele pot deveni realitate.


CASA MAGNOLIA

Centrul rezidential privat pentru ingrijirea varstnicilor Casa Magnolia, ofera servicii de gazduire si ingrijire permanenta persoanelor pentru care batranetea si singuratatea au devenit o povara.


AZIL DE BATRANI

Caminul de Batrani Nirvana ii ajuta pe cei dragi tie sa se bucure de o varsta inaintata in caldura unor oameni care sunt aproape de ei.


PENSIUNEA HARMONIA

Pensiunea Harmonia nu este ceea ce se intelege prin azil de batrani sau camin de batrani ci este o solutie ideala pentru cei ramasi singuri, avand privilegiul de a darui o grija celor ce isi privesc senectutea ca un prilej de a se bucura de viata.


FAMILY HOUSE - CAMIN DE BATRANI

Family House este un camin independent de ceea ce inseamna asistenta sociala de stat, avand servicii personalizate pentru fiecare rezident in parte, identificand astfel Family House cu siguranta, liniste, asistenta de calitate, prieteni. Family House este specializata in a acorda cea mai buna comunitate si calitate vietii rezidentilor nostri. Reputatia si excelenta au fost castigate prin eforturile personalului bine pregatit, angajatilor dedicati in permanenta ridicarii calitatii vietii celor care se afla deja in familia noastra de la Family House Calitatea serviciilor este inima si principiul de existenta al Family House si tot ceea ce facem reflecta standardele inalte la care incercam sa ne ridicam zi de zi. Avand un caracter exclusivist, pensiunea gazduieste un numar de maximum 12 persoane.


OVERSEAS - PLASARE BONE - BONE FILIPINEZE - MENAJERE FILIPINE

Overseas - Firma de Recrutare Personal Recrutare Personal Asiatic Bona Filipineza Menajera din Filipine Personal Casnic din Filipine Bone din Filipine Menajere Filipineze Plasare Personal Filipine Bone Filipineze Menajere Filipine Plasare Bone Filipine


CAMIN BATRANI BHCR

Caminul de batrani Blue House Clinic Residence ofera servicii medicale specializate pentru batrani.


1

Din aceeasi categorie :
Administrare imobile Administrare imobile (6)Babysitting si ingrijire Babysitting si ingrijire (8)Cadastru, intabulari, evaluari Cadastru, intabulari, evaluari (20)
Consultanta juridica Consultanta juridica (78)Curatenie si menaj Curatenie si menaj (71)Curierat Curierat (9)
Distributie Distributie (11)Fast food si catering Fast food si catering (39)Imobiliare Imobiliare (224)
Instalatii Instalatii (138)Masaj Masaj (4)Organizare evenimente Organizare evenimente (281)
Paza si protectie Paza si protectie (40)Saloane de frumusete si intretinere corporala Saloane de frumusete si intretinere corporala (66)Service si reparatii Service si reparatii (77)
Telefonie fixa si mobila Telefonie fixa si mobila (9)Traduceri Traduceri (65)Transport de persoane si marfa Transport de persoane si marfa (80)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS