Director web Medicina si sanatate - Cabinete medicale - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Medicina si sanatate
Cabinete medicale (142 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Esculap Surgery - clinica chirurgie

ESCULAP SURGERY - CLINICA CHIRURGIE

Clinica Chirurgie - Laser - ESCULAP SURGERY 2000 efectueaza: operatie fara internare. ONE-DAY-SURGERY utilizeaza tehnici moderne si aparatura de varf, cu recuperare postoperatorie rapida si integrare in activitatea fizica dupa una - doua zile de la interventia chirurgicala.


Pet Help

PET HELP

Dog Kart, Physiotherapy, Wheel Chair, Prostheses, Recovery


Stomatologie

STOMATOLOGIE

Natura Dent este un cabinet de stomatologie care furnizeza servicii medicale dentare profesionale la un standard ridicat si preturi atragatoare pentru pacienti. Cabinetul este orientat in educarea populatiei asupra importantei sanatatii buco-dentare in mentinerea starii de buna functionalitate a intregului organism si insuflarea dorintei de a-si pastra dintii naturali, vazand in extractia dentara o solutie doar dupa epuizarea tuturor mijloacelor conservative.


ULCER VARICOS SI VARICE, TRATATE PRIN METODE MODERNE

In cadrul clinicilor VARICOLINE se trateaza orice tip de plagi, rani deschise, rani diabetice, ulcer varicos.


CLINICA MEDICALA DE ELITA

Proctoclinic - clinica proctologica de elita specializata in tratamente fara operatie ale hemoroizilor, fisurilor anale, fistulelor perianale si maristelor. Colonoscopia totala este recomandata in cazul afectiunilor canalului anal.


MEDICOVER

Cabinet medical. Consultatii si investigatii: alergologie, andrologie, audiometrie, cardiologie, dermatologie, ecografie, EKG, EKG de efort, endocrinologie, endoscopie, gastroenterologie, obstetrica-ginecologie, hematologie, imunologie,etc.


CLINICA ZONE MEDICAL ESTET: CHIRURGIE PLASTICA

Consultatii si tratamente de chirurgie estetica si ORL, seriozitate, profesionalism si competenta, dotare ultramoderna si calitate.


INFORMATIZARE CABINETELOR MEDICALE

Ghidul online pentru alegerea programelor software destinate medicilor de familie.


DIRECTOR DE MEDICINA DENTARA

Ghid de medicina dentara care va ofera o lista cu sabinete stomatologice, clinici stomatologice de lux, laboratoare de tehnica dentara, centre de radiologie dentara si distribuitori de materiale medicale din Romania.


SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU TOTI

Servicii stomatologice de calitate la preturi accesibile, stomatologie generala, cosmetica si reparatorie. Servicii gratuite pentru asiguratii CNAS, urgente NON STOP.Din aceeasi categorie :
Aparatura si accesorii medicale Aparatura si accesorii medicale (26)Cabinete medicale Cabinete medicale (142)Distributie medicamente Distributie medicamente (19)
Nutritie si diete Nutritie si diete (63)Produse naturiste Produse naturiste (143)Psihologie Psihologie (35)
Sfaturi Sfaturi (59)Spitale Spitale (8)Stimulente si afrodisiace Stimulente si afrodisiace (3)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS