Director web Servicii - Cadastru, intabulari, evaluari - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Servicii
Cadastru, intabulari, evaluari (20 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Evexpert

EVEXPERT

Societate de evaluari proprietati imobiliare si bunuri mobile.


Cadastru apartamente Bucuresti-Ilfov

CADASTRU APARTAMENTE BUCURESTI-ILFOV

Cadastru apartamente si intabulare Bucuresti-Ilfov executate de experti cadastru si firme de cadastru.


Topografie Dambovita

TOPOGRAFIE DAMBOVITA

Lucrari de topografie si cadastru in Dambovita


CADASTRU SI INTABULARE APARTAMENTE,CASE SI TERENURI

Pe langa realizarea lucrarilor si masuratorilor topografice necesare - relevee, planuri, schite, expertii nostrii va ajuta la intocmirea dosarelor pentru obtinerea numarului cadastral, necesar intabularii in Cartea funciara precum si depunerea acestuia la ANCPI.


CADASTRU INTABULARE TOPOGRAFIE

Echipa noastra de experti cadastru, autorizati de Oficiul National de Cadastru Geodezie si Cartografie Bucuresti, va ofera, la costuri avantajoase, servicii profesionale de topografie si cadastru, realizate rapid si eficient.


CADASTRU SI INTABULARE

Oferim servicii de cadastru, intabulare, extrase carte funciara Bucuresti si Ilfov, planuri topografice, determinari puncte G.P.S., deliminari si trasari contur imobile.


GEOSERVING - SERVICII TOPOGRAFICE - LUCRARI CADASTRU

Geoserving - Echipamente si Accesorii Topografice: Nivele Optice si Digitale, Laseri, Aliniatori Conducte, Teodolite, Statii Totale, Telemetre, Scannere, Sisteme Control Utilaje, Sisteme Masurare Tuneluri si Cale Ferata, Servicii Topografice


CADASTRU

Lucrari de cadastru si intabulare in municipiul Bucuresti. Rapid, eficient si la preturi mici. Cei mai buni specialisti la dispozitia dumneavoastra 7 zile din 7, 24 de ore din 24


CADASTRU

In acest site gasiti informatii utile despre actele necesare pentru cadastru si intabulare, timpul necesar pentru masuratori si intocmirea actelor pentru dosarul de cadastru si preturi cadastru.


ETC -CADASTRU-TOPOGRAFIE

Lucrari de cadastru si/sau intabulare in carte funciara a proprietatilor imobiliare, realizate prin lucrari topografice de specialitate de catre experti topo-cadastru avizati ANCPI , pe teritoriul Romaniei in special pe raza teritoriala OCPI Bucuresti si OCPI Ilfov.Din aceeasi categorie :
Administrare imobile Administrare imobile (6)Babysitting si ingrijire Babysitting si ingrijire (8)Cadastru, intabulari, evaluari Cadastru, intabulari, evaluari (20)
Consultanta juridica Consultanta juridica (78)Curatenie si menaj Curatenie si menaj (71)Curierat Curierat (9)
Distributie Distributie (11)Fast food si catering Fast food si catering (39)Imobiliare Imobiliare (224)
Instalatii Instalatii (138)Masaj Masaj (4)Organizare evenimente Organizare evenimente (281)
Paza si protectie Paza si protectie (40)Saloane de frumusete si intretinere corporala Saloane de frumusete si intretinere corporala (66)Service si reparatii Service si reparatii (77)
Telefonie fixa si mobila Telefonie fixa si mobila (9)Traduceri Traduceri (65)Transport de persoane si marfa Transport de persoane si marfa (80)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS