Director web Sport - Cluburi si federatii - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Sport
Cluburi si federatii (40 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Karate Club Shingitai Ploiesti

KARATE CLUB SHINGITAI PLOIESTI

Karate, sau karate-do, este o arta de lupta cu mainile goale, care s-a dezvoltat de-a lungul secolelor , mai intai in Okinawa, pe vremea cand chinezii, ocupand in secolul XVI insulele Ryu-kuy, le-au interzis locuitorilor sa detina arme, apoi mai tarziu, sub ocupatie japoneza. Initial au existat mai multe stiluri de karate, fiecare purtand numele locului unde era practicat: Shuri-te, Naha-te, Tomari-te.


Sport Club Columna

SPORT CLUB COLUMNA

Club sportiv din Dr. Tr. Severin, infiintat in anul 2009. Clubul este inscris la Federatia Romana de Scrabble.


FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL

Site oficial al Federatiei Romane de Fotbal.


FEDERATIA ROMANA DE RADIOAMATORISM

Site oficial al Federatiei Romane de Radioamatorism.


CURSURI DE DANS

Cursuri de dans latino ( Samba, cha-cha, Jive etc.); dansuri de societate (Vals englezesc, Tango, Fox Trot etc.); dansuri de club (Salsa, Bachata, Merenque etc.) dansuri moderne (Hip-Hop, R&B).


FEDERATIA ROMANA DE TENIS DE MASA

Site oficial al Federatiei Romane de Tenis de Masa.


OLIMPIA TENIS

Olimpia Tennis - club de tenis din Bucuresti. Rezultate, stiri, fotografii si filme din lumea tenisului. Olimpia blog - un blog in care toti jucatorii isi exprima gandurile despre lumea tenisului, vazuta din teren.


CURSURI DE DANS IN IASI

Persoanele care se integreaza in cadrul Scolii de dansuri SENSATION provin din toate paturile sociale, avand varstele cuprinse intre 4 si 60 de ani. In aceasta era a vitezei circulatiei informatiei si a stresului se recomanda de cele mai multe ori sa evadam pur si simplu din aceasta lume zgomotoasa si sa ne destindem intr-un mod cum nu se poate mai frumos. Corpurile si mintile noastre au nevoie de energie, de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica, toate acestea gasindu-si antidotul perfect in practicarea binecunoscutului dans sportiv.


PORTAL SPORTIV IN IASI

Stiri si articole de specialitate, pagini individuale pentru cele mai importante cluburi si asociatii sportive din Iasi.


AS TONUS CLUB

Siteul oficial al echipei de fotbal As Tonus Club. Echipa ce activeaza in competitia nationala organizata de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti. O echipa care in prezent promite fotbalului o multime de fotbalisti pe atat de talentati pe atat de inteligenti si seriosi.Din aceeasi categorie :
Cluburi si federatii Cluburi si federatii (40)Echipamente sportive Echipamente sportive (47)Echipe si sportivi Echipe si sportivi (7)
Fan cluburi Fan cluburi (17)Stiri si rezultate sportive Stiri si rezultate sportive (28)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS