Director web Afaceri - Consultanta in afaceri - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Afaceri
Consultanta in afaceri (122 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Prevenirea si stingerea incendiilor

PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR

PSISSM ofera servicii de specialitate in domeniile PSI - Prevenirea si Stingerea Incendiilor, SSM - Sanatatea si Securitatea Muncii, raport de expertiza tehnica, scenariu de siguranta la foc, evaluare risc incendiu.


Asistenta contribuabil

ASISTENTA CONTRIBUABIL

Acest blog este o incercare de a aduna intr-un singur loc diverse informatii necesare contribuabilului roman si nu numai. Pe langa link-uri utile vor fi si noutati si o rubrica de asistenta contribuabil unde puteti pune intrebari.


Securitatea si sanatatea in munca

SECURITATEA SI SANATATEA IN MUNCA

Persoana Fizica Autorizata Panta Ioan ofera consultanta in domeniul managementului sistemului securitatii si sanatatii in munca precum si in domeniul situatiilor de urgenta.


BRM BUSINESS CONSULTING

BRM Business Consulting este un promotor al instruirii in domenii moderne de management. Instruire si consiliere - atat pe domenii de avangarda cat si pe tendinte de ultima ora ale unor discipline mai "clasice".


FONDURI STRUCTURALE

Western IQ este o firma privata romaneasca, cu experienta de peste 14 ani in proiecte de consultanta, cercetare, servicii informatice, instruire si PR, prezenta in diverse programe finantate de Uniunea Europeana, Institutii Publice Romanesti, Banca Mondiala, USAID si USTDA. Western IQ a fost agreata de Agentia Romana pentru Dezvoltare ca partener pentru sprijinirea IMM-urilor in creerea de planuri de afaceri bancabile.


CARBON CONSULT

Misiunea Carbon Consult este de a va intelege afacerea si de a lucra impreuna cu dumneavoastra in planificarea si obtinerea succesului companiei pe care o reprezentati.


FORUM DE DISCUTII DESPRE ASIGURARI, PENSII, ASIGURARI

Teme de discutii despre: asigurari viata, pensii facultative si obligatorii, rente studii, asigurari generale: RCA, locuinte. Aici puteti gasi raspunsuri la intrebari legate de asigurari, credite bancare.


PROTECTIA MUNCII

Activitati de consultanta pentru afaceri si managenent, servicii in domeniile resurselor umane si de personal, securitate si sanatate in munca, PSI.


MODEL DE CONTRACT

Modele de contracte cu acces online gratuit.


CONSULTANTA IN AFACERI

Consultanta, resurse umane, contabilitate, securitate si sanatate in munca, relatii de munca, fisa postului, contracte, contract colectiv, web design, programare web, graphic design, realizare site, realizare pagini internet, servicii de calitate web, solutii software, Galati.Din aceeasi categorie :
Consultanta in afaceri Consultanta in afaceri (122)Francize si idei de afaceri Francize si idei de afaceri (24)Investitii Investitii (47)
Management Management (19)Marketing si publicitate Marketing si publicitate (188)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS