Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate. Cursuri de dans
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
Detalii site
Director web -> Sport-> Cluburi si federatiiAdauga site
in aceasta categorie
Cursuri de dans
www.cursuridedans.ro

Cursuri de dans latino ( Samba, cha-cha, Jive etc.); dansuri de societate (Vals englezesc, Tango, Fox Trot etc.); dansuri de club (Salsa, Bachata, Merenque etc.) dansuri moderne (Hip-Hop, R&B).

Data inscrierii in director : 08.04.08
Accesari luna aceasta : 0


Din aceeasi categorie :
Cluburi si federatii Cluburi si federatii (40)Echipamente sportive Echipamente sportive (47)Echipe si sportivi Echipe si sportivi (7)
Fan cluburi Fan cluburi (17)Stiri si rezultate sportive Stiri si rezultate sportive (28)

categorii
Din aceeasi categorieAdauga site
in aceasta categorie
Scoala de Dans Magic StepsSCOALA DE DANS MAGIC STEPS
Deschisa in vara anului 2006, 350coala de dans Magic Steps este prima scoala care se adreseaza cu precadere copiilor. Colaboram cu succes cu numeroase gradinite din Bucuresti unde instructorii nostrii sustin cursuri de dans sportiv si modern, urmand programa pentru optionalul de dans aprobata de Inspectoratul 350colar al Sectorului 1. Alegem cu deosebita grija programele si coregrafiile dansurilor, acestea fiind special concepute pe grupe de varsta.

ZonaCopiilor.RoZONACOPIILOR.RO
Magazin online cu produse si servicii pentru copii si parinti, avand in oferta de la jucarii si jocuri pana la cursuri de pictura si de dans.

anadanceANADANCE
Cursuri de dans, cursuri dans, scoala de dans, scoala dans, curs dans, curs de dans, dans latino, cursuri dansuri, lectii de dans, valsul mirilor, dans copii, dans de copii, dansul mirilor, fitness aerobic

Scoala de dans MadnessDance Cursuri de dans pentru adulti si copiiSCOALA DE DANS MADNESSDANCE CURSURI DE DANS PENTRU ADULTI SI COPII
Scoala de dans MadnessDance organizeaza cursuri de dans pentru adulti si copii in Bucuresti precum: cursuri de dans sportiv, cursuri de salsa, cursuri de bachata, cursuri de tango, cursuri de dans contemporan, cursuri de lambada, dar si cursuri de dans terapeutic terapie prin dans sau cursuri de slabire prin dans, Cursuri pentru dansul mirilor, showuri si perechi de dansatori pentru nunti, firme si evenimente.

cursuri de dansCURSURI DE DANS
Firstdance ofera cursuri dans pentru nunta din partea unor profesionisti. Dansatori profesionisti pentru nunta, pentru show-uri de neuitat dansul mirilor, valsul mirilor cu coregrafii care sa va cucereasca invitatii. Cursuri de dans la preturi mici

spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS