Director web Educatie si invatamant - Cursuri diverse - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Educatie si invatamant
Cursuri diverse (91 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Cursuri de engleza la preturi minime

CURSURI DE ENGLEZA LA PRETURI MINIME

Compania noastra vine in intimpinarea clientilor cu cele mai bune, rapide si eficiente cursuri de engleza. Cursurile de engleza sunt recomandate de toti clientii nostrii, firme, persoane fizice, copii.


Fundatia Euro Academia Buzau

FUNDATIA EURO ACADEMIA BUZAU

Fundatia Euro Academia Buzau organizeaza curs initiere limba engleza, limba franceza curs specializare formator, manager resurse umane, auditor in domeniul calitatii, secretara, operator calculator.


ECDLONLINE CURSURI GRATUITE

Cursuri online gratuite. Cursurile oferite sunt supervizate de ECDL Romania.


REFERATE OK

Referate scoala. Referate pentru gimnaziu, liceu si facultate. Lucrari de licenta, lucrari de diploma si multe referate din toate domeniile. Referate romana, informatica, educatie fizica, biologie si multe altele.


CURSURI LIMBA ENGLEZA

Bell-Bucharest.ro: Oferim cursuri de limba engleza in afaceri pentru companii. Ne specializam in industrii ca finante-banci, contabilitate, industria hoteliera, marketing si publicitate.


TRANSLATOR ONLINE

Translator roman englez. Cel mai complex translator online roman englez care traduce instantaneu fraze si expresii.


CURSURI TERMOVIZIUNE

Infrared Training & Consulting Center SRL (ITCC) este singura societate din Romania acreditata pentru a organiza cursuri de specializare in termografie cu certificare internationala Nivel I. In plus, ITCC ofera consultanta si servicii de scanare termica profesionale cu camere de termoviziune de ultima generatie produse de FLIR Systems, lider mondial absolut in domeniu.


CURSURI DE ENGLEZA

Lingua Centre va ofera cursuri de limba engleza, traduceri engleza, traduceri, interpretariat. Cursuri specializate pe toate domeniile, traduceri rapide, traduceri profesioniste din si in limba engleza.


SCOALA DETECTIVI PARTICULARI CONFIDENT

Scoala de detectivi particulari Confident te ajuta sa descoperi misterele activitatii detectivului particular ca profesie, stiinta si arta. Au inceput inscrierile pentru urmatoarea serie de cursanti. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin C.N.F.P.A.


NOVA ETAPA - CURSURI FORMARE

Nova Etapa, acum si in Romania, pentru a va oferi cele mai inovatoare cursuri la cele mai inalte standarde de calitate dupa modelul premiat in Portugalia. Va oferim cursuri de formare de formatori, management, motivare, comunicare, lidership precum si multe alte cursuri vocationale.Din aceeasi categorie :
Cursuri diverse Cursuri diverse (91)Invatamant liceal si post liceal Invatamant liceal si post liceal (7)Invatamant prescolar Invatamant prescolar (17)
Invatamant primar si secundar Invatamant primar si secundar (7)Invatamant universitar si post universitar Invatamant universitar si post universitar (14)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS