Director web Comunitate - Diaspora - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Comunitate
Diaspora (14 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


FORUMUL ROMANILOR DIN STRAINATATE

Acest site este dedicat in mod special romanilor care se afla in strainate, dar si celor de acasa care vor sa se informeze, vor sa tina legatura cu prietenii plecati peste hotare sau vor ei insisi sa plece afara.


MITROPOLIA ORTODOXA ROMANA A EUROPEI OCCIDENTALE SI MERIDIONALE

Situl oficial al Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale, cu sediul la Paris, Mitropolie autonoma in cadrul Bisericii Ortodoxe Romane (Patriarhia Romana).


ROMANI IN GERMANIA

Pagina romanilor din Germania are ca scop principal informarea vizitatorilor despre ceea ce se intampla in diaspora romaneasca din Germania. Alt scop important este acela de a publica informatii despre manifestarile legate de Romania, care au loc in Germania. Si nu in ultimul rand, acest portal isi propune facilitarea de contacte intre romanii care si-au ales Germania ca tara de resedinta.


EMIGRARE IN CANADA

Programul de emigrare administrat de VIA se adreseaza in principal lucratorilor calificati, care doresc sa traiasca si sa munceasca in Canada.


ROMANI IN CANADA-REVISTA VIRTUALA MULTIMEDIA

Viza temporara (turistica, afaceri), invitatie parinti, Canada reflectata in ziarele romanesti, cateva sfaturi pentru cei care urmeaza sa aterizeze in curand, scurt istoric privind emigrarea romanilor in Canada.


RADIO DOR DE TARA - ROMANI IN SPANIA

Articole de informare despre: spectacole, evenimente, activitati culturale, cerere si oferta de munca, politica de emigrare a statului spaniol, sa obtii permis de rezidenta si drept de munca, sa obtii cetatenie, ce drepturi si ce obligatii ai si trebuie sa le respecti ca cetatean roman pe teritoriul Spaniei, viata romanilor din diaspora, asociatii romanesti, biserici, discoteci si restaurante romanesti, telefoane si adrese de contact pentru misiunile diplomatice ale Romaniei in Spania (ambasada, conslate), tinerii romani care vor sa studieze in Spania.


COMUNITATEA ROMANEASCA DIN CANADA

Scopul nostru este de a crea noi legaturi intre romanii canadieni prin contacte, discutii si legaturi personale sau de afaceri. De aceea majoritatea serviciilor disponibile aici sint gratuite: forum de discutii, anunturi gratuite, business directory cu link-uri la site-urile dvs. si numere de telefon, pagini web gratuite, informatii utile si multe altele.


MONDO CRIS

Site unde se gaseste grafica, fotografii, moda, resurse pentru grafica,imagini.


MESS FACE

Afla daca prietenii tai stau pe invisible.


ROMAN IN UK

Online newspaper for the Romanians living in the UK. Roman in UK este o publicatie online pentru romanii din Marea Britanie. Informatii utilitare, stiri, locuri de munca, anunturi, ghidul romanului in UK.Din aceeasi categorie :
Bloguri Bloguri (343)Diaspora Diaspora (14)Forumuri Forumuri (68)
Matrimoniale Matrimoniale (23)Pagini personale Pagini personale (28)Prietenii Prietenii (21)
Religie Religie (35)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS