Director web Educatie si invatamant Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorie

Director web -> Educatie si invatamant

Adauga site
in aceasta categorie
Cursuri diverse Cursuri diverse (91)
Invatamant liceal si post liceal Invatamant liceal si post liceal (7)
Invatamant prescolar Invatamant prescolar (17)
Invatamant primar si secundar Invatamant primar si secundar (7)
Invatamant universitar si post universitar Invatamant universitar si post universitar (14)
CURSURI INSPECTOR RESURSE UMANE

Cursuri de calificare si perfectionare pentru inspectori resurse umane, inspectori protectia muncii, asistenti manageri, manageri resurse umane oferite de Total School.


CELE MAI NOI REFERATE

Referate din toate domeniile, structurate pe categorii, rezumate, eseuri, cronologii


DICTIONAR ROMAN FRANCEZ ONLINE

Dictionar roman francez online. Traduce atat cuvinte cat si propozitii, utilizarea dictionarului este gratuita si se poate utiliza doar online.


PATRULA ECO

Site-ul proiectului de ecologie Patrula Eco


ENCICLOPEDIA PENTRU TOTI

Nitrogen este o encilopedie generala in limba romana, dezvoltata prin colaborarea voluntara a unui mare numar de persoane. Oricine poate contribui la extinderea acestui proiect, prin scrierea unor articole despre subiectele preferate sau imbunatatirea celor deja existente prin completare sau modificare.


OMA DESIGN

O pata de culoare in domeniul prafuit al educatiei - materiale didactice personalizate, calendare scolare, ecusoane, semne de carte, carti de vizita, orare scolare, felicitari, diplome, postere educationale, jetoane, planse educationale, rame pentru fotografii, reviste scolare, fise de lucru, la cele mai mici preturi de pe piata.


DESCOPERA AZI - ENCICLOPEDIE ONLINE

Fii curios, descopera lucruri noi si interesante in fiecare zi. Descopera natura si istoria ei, obiceiuri si tot ceea ce te inconjoara asa cum nu ai mai facut-o niciodata. Tot ceea ce te inconjoara are o istorie, un mit. Citeste enciclopedia noastra pentru o cultura generala mai bogata.


EDU NEWS

Proiectul Edu-News. ro a fost inițiat din dorința de a oferi elevilor, studenților, profesorilor, profesioniștilor din domeniul educației și din industriile conexe o platformă care să acopere nevoile informaționale ale celor implicați, prin diverse activități, în această industrie. Edu-news. ro se poziționează ca o platformă de informații complexă, care acoperă un domeniu de interes larg, atât din perspectiva studenților și profesorilor, cât și a angajatorilor. Site-ul își propune să aducă informații relevante despre diverse evenimente, târguri, modificări legislative cu impact în educație, devenind o platforma utilă pentru toți cei interesați de domeniu.


ORGANIZARI CURSURI FESTIVE

Societatea noastra se ocupa de organizarea festivitati de absolvire, astfel incat evenimetul dumneavoastra sa ramana memorabil.


ENGLEZA PENTRU TOTI

Stii engleza. Cat de bine? Club de conversatie, pregatire pentru IELTS si atestate Cambridge, meditatii pentru orice nivel in engleza – toate le gasesti aici.spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS