Director web Arhitectura si constructii - Expertize, verificari si instructaj - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Arhitectura si constructii
Expertize, verificari si instructaj (12 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


INSPECTORATUL DE STAT IN CONSTRUCTII

Activitatea ISC este reglementata prin Legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii cu modificarile si completarile ulterioare, Legea 10/1995 privind calitatea in constructii, Legea 608/2001 privind evaluarea conformitatii produselor


LOCALIZARE PIERDERI ENERGETICE

Suntem experti in diagnosticarea cladirilor prin localizarea surselor de umiditate si mucegai, neetanseitati, pierderi de caldura, prevenirea incendiilor, eficienta energetica, inspectia tehnica fatada si acoperis, evaluare tehnica a cladirilor si a gradului de etanseitate si protectie termica a acestora. Oferim servicii de consultanta si asistenta tehnica in proiectare si executie fatade si acoperis, expertiza tehnica-analiza capacitatii cladirii de a pastra caldura, evaluare stare functionala, solutii tehnice de remediere.


NOFIRE - PRODUSE SI SERVICII PSI

NOFIRE - Realizeaza instructajul personalului pe linie PSI si SSM. Produce si comercializeaza toata gama de stingatoare si materiale PSI. Intocmeste documentatiile PSI conform legislatiei in vigoare. Executa lucrari de ignifugare.


PROTECTIA MUNCII

Secmun Consulting ofera servicii complete de inalt profesionalism in domeniile: protectia muncii, evaluare riscuri, relatii de munca si PSI.


PROTECTIA MUNCII, PSI

Servicii complete de protectia muncii si psi.


PROTECTIA MUNCII CONSTANTA

S. C. Rogialex S. R. L. ofera consultanta in: protectia muncii (sanatate si securitate in munca), evaluarea riscurilor, prevenirea si stingerea incendiilor (psi) in judetul Constanta si judete apropiate.


PROTECTIA MUNCII CRAIOVA

Firma noastra se ocupa cu prestari servicii protectia muncii in Craiova. Evaluarea factorilor de risc de accidentare si imbolnavire profesionala la locurile de munca in conformitate cu cerintele legislatiei de securitate si sanatate in munca. Elaboreaza evaluarea riscurilor pe fiecare loc de munca in parte.


CERTIFICATE ENERGETICE

Intocmim certificate energetice in conditii si la preturi foarte avantajoase.


SOCIETATE DE AUDIT ENERGETIC

Rapid si ieftin indiferent de locatia in care va aflati, societatea noastra efectueaza expertiza energetica, audit energetic pentru cladiri, elibereaza in cel mai scurt timp certificatul de performanta energetica al cladirilor.


PREVENIREA RISCURILOR PROFESIONALE

Boda Expert este o companie cu o experienta vasta in domeniul prevenirii riscurilor profesionale. Oferim servicii de securitate si sanatate in munca, protectia munciiDin aceeasi categorie :
Amenajari si finisaje Amenajari si finisaje (174)Birouri de arhitectura Birouri de arhitectura (22)Expertize, verificari si instructaj Expertize, verificari si instructaj (12)
Firme si proiecte Firme si proiecte (143)Materiale de constructii si utilaje Materiale de constructii si utilaje (239)Urbanism si peisagistica Urbanism si peisagistica (10)
Usi de garaj Usi de garaj (17)Usi si ferestre Usi si ferestre (79)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS