Director web Arhitectura si constructii - Firme si proiecte - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Arhitectura si constructii
Firme si proiecte (143 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


EUROSTRADE COMPANY S.A.

EUROSTRADE COMPANY S.A.

Compania Eurostrade a fost infiintata in anul 2005, ca societate pe actiuni si are capital privat 100. Misiunea companiei noastre este de a oferi produse si servicii de calitate la nivel local, pentru a obtine succese pe plan national. Serviciile noastre constau in: Lucrari constructii, Prelucrare otel beton, Sorturi si nisipuri, Betoane, Cariera piatra, Prefabricate din beton


OPREA EDILCONSTRUCT

Societatea Oprea Edilconstruct cu sediul in Bucuresti, constituita in anul 1992, are ca obiect principal de activitate executarea lucrarilor de drumuri, poduri, constructii civile, industriale, constructii edilitare si hidrotehnice.


CONSTRUCTII CASE

ARCHETON Romania ofera servicii profesionale de proiectare constructii civile, punand la dispozitia investitorilor din Romania peste 700 proiecte de case complete elaborate la cheie pentru faza PT+DDE (proiect tehnic + detalii de executie) si faza PAC (proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire).


COMPLEX REZIDENTIAL POIANA BRASOV

Complex rezidential de apartamente de lux situat in statiunea Poiana Brasov, Romania. Facilitati: golf, partie de schi, heliport, echitatie, parapanta, pescuit, piscina, snowboarding, paintball, fitness, room service.


MONDMAXSERV - CONSTRUCTII, ADMINISTRARE IMOBILE

Constructii case la rosu, case la cheie, instalatii electrice, instalatii sanitare, de incalzire, pardoseli, amenajari interioare si exterioare, administrare imobile.


DEVIZE CONSTRUCTII

Intocmire si executie devize pentru lucrari de constructii, instalatii, drumuri, poduri, etc. Intocmire devize oferta dupa antemasuratori sau proiect tehnic in vederea participarii la licitatii.


CASE DIN LEMN

StilConGrup este o companie cu capital privat al carei obiect de activitate il reprezinta executia la cheie a caselor pe structura din lemn, constructii clasice si pe structura metalica.


ANDAMI

Principalele domenii de activitate ale ANDAMI sunt: depozitarea, comercializarea si distributia de materiale de constructii si produse metalurgice; servicii de prelucrare a metalelor; servicii logistice si de transport; transbord.


ARHITECTURA

Casanova pune la dispozitia clientilor servicii de arhitectura amenajari interioare. Pe siteul nostru puteti gasi informatii referitoare la proiectare, urbanism, executie, machete, si multe alte informatii utile dvs.


PERPETUM - CONSTRUCTII CASE

Obiectul principal al activitatii noastre este constructia de case. Experienta pe care am acumuluat-o in timp, dedicatia pentru domeniul muncii noastre si grija constanta pentru satisfactia clientului ne ajuta sa fim printre cei mai buni in domeniu.Din aceeasi categorie :
Amenajari si finisaje Amenajari si finisaje (174)Birouri de arhitectura Birouri de arhitectura (22)Expertize, verificari si instructaj Expertize, verificari si instructaj (12)
Firme si proiecte Firme si proiecte (143)Materiale de constructii si utilaje Materiale de constructii si utilaje (239)Urbanism si peisagistica Urbanism si peisagistica (10)
Usi de garaj Usi de garaj (17)Usi si ferestre Usi si ferestre (79)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS