Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate. Hotel Tranzzit
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
Detalii site
Director web -> Turism-> Hoteluri si pensiuniAdauga site
in aceasta categorie
Hotel Tranzzit
www.hoteltranzzit.ro

Hotelul Tranzzit este situat in apropierea Garii de Nord, intr-un cartier cu aer boem, incarcat de istorie si monumente arhitectonice. Hotelul se afla la aproximativ 10 minute de centrul orasului, oferind clientilor sai posibilitatea de a ajunge rapid la toate obiectivele turistice importante.

Data inscrierii in director : 30.08.11
Accesari luna aceasta : 0


Din aceeasi categorie :
Agentii de turism Agentii de turism (132)Agroturism Agroturism (13)Anunturi Anunturi (9)
Apartamente in regim hotelier Apartamente in regim hotelier (27)Bilete de avion Bilete de avion (17)Cazare particulari Cazare particulari (17)
Destinatii turistice Destinatii turistice (101)Hoteluri si pensiuni Hoteluri si pensiuni (230)

categorii
Din aceeasi categorieAdauga site
in aceasta categorie
Frybyluc Construct - Constructii civile si rezidentialeFRYBYLUC CONSTRUCT - CONSTRUCTII CIVILE SI REZIDENTIALE
Firma noastra presteaza toata gama de constructii de la A la Z: proiectare, arhitectura, constructii civile, constructii rezidentiale, constructii industriale, case la rosu, case la cheie, vile, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, sedii administrative, cabane turistice, hoteluri, scoli, sali de sport consolidari, renovari, amenajari interioare si exterioare, mansardari, acoperisuri, hidroizolatii, termoizolatii, finisaje, instalatii electrice, termice, sanitare, solare. . .

Hoteluri Vile PensiuniHOTELURI VILE PENSIUNI
Cazare Hoteluri Vile Pensiuni - portal de turism ce prezinta unitati de cazare, obiective turistice, evenimente si agentii de turism din Romania.

 Delta Dunarii, cazare delta dunarii,excursii delta dunarii DELTA DUNARII, CAZARE DELTA DUNARII,EXCURSII DELTA DUNARII
Cazare in delta dunarii, excursii in delta dunarii, pensiuni in delta dunarii, hoteluri in delta dunarii, hoteluri plutitoare in delta dunarii, oferte in delta dunarii, pescuit in delta dunarii, craoziere in delta dunarii.

cazare cheiaCAZARE CHEIA
Camerele din Hotelul Floris sunt echipate cu televiziune prin cablu si minibar. Un terminal Wi-Fi internet este la dispozitia dumneavoastra la liber. Totul pentru a face din experinta de cazare in statiunea Cheia un moment de neuitat.

Oferte turistice AntalyaOFERTE TURISTICE ANTALYA
Pe acest blog de turism va sunt prezentate oferte de vacante in Antalya, pareri despre hoteluri din aceasta destinatie, precum si cele mai bune oferte pentru Antalya oferite de agentia de turism Oltextur.

spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS