Director web Medicina si sanatate - Cabinete medicale - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Medicina si sanatate
Cabinete medicale (142 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


CAUTA UN DENTIST

Site de cautare, localizare pe harta si informarea pacientului despre practica dentara. Localizarea se face pe o harta Google maps in proximitatea adresei indicata de utilizator in campul de cautare. Primul site de opinie al pacientilor cu afectiuni dentare din Romania. Poti cauta dentisti in orice locatie din Romania e suficient sa precizezi strada si localitatea. Cautarea se poate filtra dupa specialitati, in cazul in care cauti un stomatolog specializat in ortodontie, pedodontie, implantologie, chirurgie, parodontologie sau protetica. Ai acum detalii despre fiecare cabinet dentar inscris: metoda de tratament, radilologie dentara proprie, laborator demtar propriu, orar, regimul compensat CAS, mijloacele de plata acceptate, imagini din cabinet. Ai posibiliotatea de a-ti exprima online opinia despre tratamentul primit la un cabinet dentar. Opinia ta si notele acordate unui cabinet dentar sau unei clinici dentare vor fi publicate pe site.


TEST DE PATERNITATE ROMANIA

Furnizorii de servicii specializate de testare ADN care sa acopere teste cum ar fi testarea paternitate, de testare relatie si alte teste genetice. Toate testele ADN-ului sunt efectuate de un laborator acreditat.


IMPLANTODENT

Implantodent - 700 de mp dedicati medicine dentare. Bloc operator si anestezie generala, rezerve postoperator moderne, camere in regim hotelier la nivel de 4 stele pentru pacientii din provincie si strainatate. Tomograf dentar 3d si radiologie digitala, lasere de mare putere si microscoape chirurgicale, sisteme cad/cam de realizare robotizata a lucrarilor din zirconium si ceramica integrala, sala de curs si laborator de tehnica dentara, spatiu dedicat tratamentelor dentare pentru copii.


CABINET STOMATOLOGIC SI IMPLANT DENTAR IN BUCURESTI

Cabinet stomatologic si de implantologie in Bucuresti. Daca aveti nevoie de o clinica stomatologica de calitate, cabinetul Art Implant va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de stomatologie fara durere.


PSIHOTERAPIE PITESTI

Problemele legate de cei din jur, problemele de comunicare, de autocontrol, se pot rezolva prin psihoterapie. Fiecare dintre noi avem momente dificile in viata, momente in care din interiorul persoanei noastre apare teama, tristetea, furia, starea de iritare, inhibitia, durerea dar totodata uitam de speranta, forta de a invinge, curaj, bucuria de a trai.


FRACTURA - RECUPERARE, KINETOTERAPIE, FIZIOTERAPIE SI MASAJ IN CLUJ

Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda. Alcatuim tratamente complexe pentru recuperarea fracturilor, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.


DR. VERMESAN - MEDIC ORTOPED TIMISOARA

Dr. Vermesan - medic ortoped Timisoara - isi desfasoara activitatea in Clinica de ortopedie Timisoara a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta.


BIOREZONANTA CA ALTERNATIVA

Centrul de Sanatate si Viata O and D va ofera servicii medicale pentru evaluarea globala computerizata energetica si functionala a organismului, terapii si tratamente personalizate.


CENTRUL MEDICAL IONESCU PITESTI

Cabinetul stomatologic Dr. Ioana Ionescu din Pitesti acopera o gama larga de servicii: implantologie, comsetica dentara, profilaxie, odontoterapie, ortodontie, protetica, endodontie, parodontologie, pedodontie, cosmetica dentara.


CLINICA MEDICALA DATA PLUS

In cadrul clinicii noastre beneficiati de consulturi efectuate la cel mai inalt grad de profesionalism de catre medici specialisti si primari in urmatoarele domenii: medicina interna, diabet si boli de nutritie, psihiatrie si dermato-venerologie.



Din aceeasi categorie :
Aparatura si accesorii medicale Aparatura si accesorii medicale (26)Cabinete medicale Cabinete medicale (142)Distributie medicamente Distributie medicamente (19)
Nutritie si diete Nutritie si diete (63)Produse naturiste Produse naturiste (143)Psihologie Psihologie (35)
Sfaturi Sfaturi (59)Spitale Spitale (8)Stimulente si afrodisiace Stimulente si afrodisiace (3)
space



editors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS