Director web Medicina si sanatate - Cabinete medicale - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Medicina si sanatate
Cabinete medicale (142 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


IMPLANTURI DENTARE

Cabinetul stomatologic DentalHealthCare ofera solutii complete de stomatologie, implant dentar. Cea mai moderna clinica stomatologica si dentist Bucuresti.


SERVICII MEDICALE, MEDICINA ISRAEL

IsroMedical Services va ofera servicii medicale de calitate superioara. Incercati medicina israel si clinicile private din Israel pentru ca aici veti gasi cele mai bune centre medicale.


CABINET OLFTALMOLOGIE BRASOV DOCTOR COMANESCU

Cabinet Olftalmologie Brasov, Operatii Cataracta, Dr. Comanescu Olftalmologie.


CMI DR POLGAR HAJNALKA MEDICINA MUNCII

Firma noastrã asigurã servicii complete de medicina muncii, în concordanțã cu legislația în vigoare: -Controalele medicale la angajare, periodice și de adaptare. -Participarea la sedintele Comitetului de Sãnãtate si Securitate in Muncã -Intocmirea documentatiei pentru concediile de risc maternal. -Cursuri de prim ajutor la locul de muncã. -Elaborarea raportului anual de evaluare a starii de sanatate a angajatilor. -Consultanta de specialitate si legislativa in probleme de medicina muncii Examene paraclinice efectuate: Audiometrie Spirometrie Electrocardiografie Glicemie examen screening al acuitãții vizuale examen screening neurologic, probe de echilibru examen psihologic analize de laborator Firma noastrã asigurã și deplasãri la sediul clientului prin echipa noastrã mobilã, recoltarea de probe biologice și transportul acestora la laborator.


INFORMATII DESPRE ORTOPEDIE

Este destul de greu sa gasesti un doctor ortoped bun, tocmai din acest motiv am creeat acest site unde gasesti sute de articole despre afectiuni si poti intra In contact cu mai multi doctori.


STOMATOLOGIE TIMISOARA

O echipa profesionista de medici stomatologi lucreaza pentru satisfactia deplina a clientilor CENTRULUI DE STOMATOLOGIE DR. CHIORAN. Definit prin seriozitate, eficienta si promptitudine in rezolvarea problemelor pacientilor, colectivul nostru are ferma convingere ca numai si numai multumirea totala a pacientului poate asigura in ziua de azi succesul pe termen lung.


MARIRE SANI

Augumentarea mamara sau marire sani reprezinta o interventie chirurgicala cu scop estetic ce a reusit sa rezolve eficient si sigur una din dorintele majoritatii femeilor: aceea de a avea sani frumos conturati, fermi si de o marime adecvata corpului.


DR CATALINA DINICA

Acest site se doreste a fi o metoda de informare succinta si accesibila, despre patologia ginecologica si obstetricala, cu care fiecare dintre noi, medic sau paciente ne confruntam zi de zi, cât si o metoda de orientare asupra pasilor ce trebuie efectuati pentru a ajunge cât mai repede la cunoasterea starii de sanatate genitala, stare ce are implicatii majore asupra vietii dumneavostra personale, familiale, socio-profesionale. Folosind modestele sugestii pe care vi le pun la dispozitie si gama de servicii pe care cu devotament si profesionalism vi le ofer, sper ca fiecare dintre dumneavoastra va fi cât mai aproape de idealul de femeie sanatoasa.


CAUTA UN DENTIST BUN IN BRASOV CU PRETURI NORMALE

Cauti o clinica stomatologica, un cabinet stomatologic, un dentist bun in Brasov care sa-ti satisfaca pretentiile dar si bugetul? Alege Dental West pentru tratamente dentare durabile Dental West satisface exigentele tale


DOCPLANNER.RO

Vizitati docplanner. ro astazi si veti afla cine este cel mai bun doctor din orasul dumneavoastra. La docplanner. ro, cel mai mare director român al doctorilor si a cadrelor medicale, puteti citi comentarii scrise de pacienti reali si verifica nota primita de fiecare doctor de la pacientii sai. Daca aveti nevoie de un doctor, nu exista un loc mai bun pentru a începe cautarea decat docplanner. ro.Din aceeasi categorie :
Aparatura si accesorii medicale Aparatura si accesorii medicale (26)Cabinete medicale Cabinete medicale (142)Distributie medicamente Distributie medicamente (19)
Nutritie si diete Nutritie si diete (63)Produse naturiste Produse naturiste (143)Psihologie Psihologie (35)
Sfaturi Sfaturi (59)Spitale Spitale (8)Stimulente si afrodisiace Stimulente si afrodisiace (3)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS