Director web Medicina si sanatate - Cabinete medicale - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Medicina si sanatate
Cabinete medicale (142 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


RECOLTARE CELULE STEM - STEM SURE

Recoltare celule stem - recoltarea celulelor stem pentru a asigura viitorul copilului tau este foarte importanta! Credem cu tarie ca Stem Sure este top of the list in ceea ce priveste alegerea unei companii de recoltare si stocare a celulelor stem din cordonul ombilical. Stem Sure este singura companie din Romania care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar (recoltare celule stem) in termen maxim 7 zile lucratoare.


URGENTE STOMATOLOGIE DENTALCLINICA

Cabinet stomatologic non stop, Dentalclinica ofera toata gama de servicii stomatologice. Nu se percepe extra-taxa indiferent de ora. Dentalclinica, stomatologie Bucuresti.


MEDICINA MUNCII BUCURESTI

Angajatorii din orice domeniu de activitate, bugetari sau privati sunt obligati sa respecte reglementarile in vigoare privind supravegherea sanatatii lucratorilor.


MEDIC HOMEOPAT BUCURESTI

Consultatii si tratamente homeopatie in bucuresti.


CLINICA DENTARA DENTIMAR

Clinica noastra este o institutie moderna ce corespunde celor mai inalte exigente. Principalul obiectiv al clinicii este de a oferi oamenilor un spectru larg de servicii stomatologice de cea mai inalta calitate, de a asigura confortul pacientilor, la preturi accesibile. In clinica noastra activeaza medici de diverse specialitati, care poseda atat abilitati profesionale, cat si capacitati umane remarcabile. Medicii nostri, de prim rang, detin multiple specializari atat in tara, cat si in strainatate. Avand in dotare 3 cabinete stomatologice, un cabinet de radiologie si un laborator de tehnica dentara cu o vechime de peste 10 ani, suntem una dintre cele mai cunoscute clinici stomatologice din Bucuresti. Cu o vasta experienta in domeniu si personal pregatit sa faca fata celor mai dificile situatii, va oferim servicii de inalta calitate la standarde europene, atestate prin certificarea ISO 9001 ce cu mandrie o detinem din 2006.


DENTALIN CABINET STOMATOLOGIC CRAIOVA

La Dentalin ai garantia unor servicii medicale de calitate unde pacientii sunt tratati cu maximum de respect si seriozitate. Aici poti benefecia de urmatoarele tratamente: tratament carii, detartraj ultrasunete, tratament sensibilitate dentara, albire dinti, estetica dentara, dinti portelan, dinti zirconium, proteze dentare, chirurgie dentara, pedodontie stomatologie copii, urgente stomatologice.


CHIRURGIE PLASTICA IASI

La cabinetul Dr. Radu Budurca interventiile de chirurgie estetica, chirurgia mainii si chirurgie plastica se realizeaza in conditii de maxima siguranta si seriozitate. Chirurgia plastica sau chirurgia reparatorie este un domeniu vast al chirurgiei ce se adreseaza bolilor traumatismelor sau tumorilor partilor moi de pe aproape intreaga suprafata a corpului.


CABINET STOMATOLOGIC

Cabinetul stomatologic Art Implant ofera solutii complete de stomatologie, implant dentar, utilizand cea mai recenta tehnologie stomatologica.


BOTOX CLUJ

Symbeauty clinica de cosmetica va ofera servicii complete de infrumusetare pentru a sterge urmele timpului din zambetul dumneavoastra. Tratamente cu Botox si consultanta de specialitate oferite de medici dermatologi.


TEHNICA DENTARA KERALDENT

Prin seriozitatea si punctualitatea noastra vom reda zambetele pacientilor dumneavoastra. Keral Dent - Laborator tehnica dentara Bucuresti.Din aceeasi categorie :
Aparatura si accesorii medicale Aparatura si accesorii medicale (26)Cabinete medicale Cabinete medicale (142)Distributie medicamente Distributie medicamente (19)
Nutritie si diete Nutritie si diete (63)Produse naturiste Produse naturiste (143)Psihologie Psihologie (35)
Sfaturi Sfaturi (59)Spitale Spitale (8)Stimulente si afrodisiace Stimulente si afrodisiace (3)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS