Director web Sport - Cluburi si federatii - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Sport
Cluburi si federatii (40 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


CLUB KARATE BUCURESTI

Copii, tineri si adulti de orice varsta pot practica Karate Shotokan Traditional (initiere, performanta) in cadrul Clubului ENPI Bucuresti. Cursurile se tin sambata si duminica intre 10.00 - 12.30 (zona Foisorul de Foc).


AIKIDO COPII - AEROTIN KIAI

Practicarea sincera a Aikido-ului asigura copiilor o mai buna integrare in viata de grup, adaptarea la cerintele din ce in ce mai solicitante ale vietii cotidiene, o mai buna atentie si concentrare.


REI FIGHT CLUB TG MURES

REI Fight Club este primul club de Mixed Martial Arts din Targu Mures ce ofera antrenamente complexe din mai multe stiluri de lupta, prin imbinarea unor elemente din BOX, KICKBOX, LUPTE LIBERE, WUSHU, KEMPO, JUJUTSU.


CITY ADVENTURE CAMP

Baza multifunctionala cu 3 terenuri de paintball, sala de training semideschisa, open space pentru activitati teambuilding, 3 ateliere de debriefing, terasa, parcare, instalatie nocturna, deschidere la lac, echipa de traineri profesionisti.


ANTRENOR FITNESS BUCURESTI

Val Gogan alergator de performanta si acum antrenor de fitness cu experienta in fitnessul de mare clasa din SUA unde a antrenat o serie de personalitati ca Cindy Crowford, Jennifer Lopez, Marla Trump, va propune cateva metode sanatoase de slabire prin miscare si sport.


SCOALA DE DANS STYLEDANCE

Scoala de dans Style Dance organizeaza cursuri de dans pentru toate categoriile de varste. Poti invata atat dansuri latino-americane, dansuri de societate, dansuri moderne, cât si dansuri traditionale romanesti si grecesti. De asemenea, oferim cursuri de aerobic si dans sportiv.


BODY SPORT FITNESS CLUB

Body sport fitness club sala de fitness in Bucuresti sector 4 v pune la dispozitie o gama de programe de aerobic, tae bo, body sport, fitness, masaj, masaj anticelulitic, solar, arte martiale, karate, body building, bodybuilding, sauna.


CEL MAI BUN LOC PENTRU AEROBIC SI KANGOO

Diana Stirbu - insructor de aerobic si Kangoo va invita sa slabiti sanatos si sa va distrati la orele de aerobic si/sau Kangoo in 4 locatii din Bucuresti: Aurel Vlaicu, Universitate, Lacul Tei, Iancului. O sedinta costa 10 ron. Prima sedinta e gratis. Preturi promotionale la abonamentele lunare.


CLUB SPORTIV KARATE JKA ROMANIA

Site-ul oficial al Organizatiei JKA Romania. Profil de predare arte martiale, karate shotokan in localitatea Brasov.


MATRIX GYM SALA DE FITNESS CRANGASI

Matrix Gym, sala de fitness, situata pe Calea Crangasi, Podul Grand, activitate desfasurata pe 2 etaje cu o suprafata de peste 1200 mp, aparatura ultraperformanta de ultima generatie, peste 150 posturi de lucru, zona cardio, fitness, aerobic, bodybilding, sauna, solar, bar sportiv, dusuri, aer conditionat, vestiare individuale, asistenta de specialitate, reduceri ptr elevi si studenti.Din aceeasi categorie :
Cluburi si federatii Cluburi si federatii (40)Echipamente sportive Echipamente sportive (47)Echipe si sportivi Echipe si sportivi (7)
Fan cluburi Fan cluburi (17)Stiri si rezultate sportive Stiri si rezultate sportive (28)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS