Director web Institutii - Institutii ale statului - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Institutii
Institutii ale statului (15 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE

Conducerea, Mandat, Organizare, Plan Strategic Integral, Romania în UE, Romania în NATO, Organizatii internationale.


MINISTERUL ECONOMIEI SI FINANTELOR

Rolul Ministerului Finantelor Publice este acela de constituire si gestionare generala a resurselor financiare publice printr-un sistem complex de bugete: bugetul de stat; bugetul asigurarilor sociale de stat; bugetele locale; bugetele fondurilor speciale; bugetele fondurilor externe nerambursabile; al trezoreriei statului si altor institutii publice cu caracter autonom.


MINISTERUL COMUNICATIILOR SI TEHNOLOGIEI INFORMATIEI

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a organizat cel de-al treilea seminar dedicat elaborarii unui document de politica publica privind integrarea mijloacelor IT&C in scoala, intitulat Competente cheie pentru societatea bazata pe cunoastere: rolul IT&C.


GUVERNUL ROMANIEI

Guvernul, potrivit programului sau de guvernare acceptat de Parlament, asigura realizarea politicii interne si externe a tarii si exercita conducerea generala a administratiei publice.


INSTITUTUL NATIONAL DE STATISTICA

Statistica oficiala in Romania se desfasoara prin serviciile de statistica oficiala si este organizata si coordonata de Institutul National de Statistica, organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Guvernului, finantat de la bugetul de stat.


CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI

Camera de Comert si Industrie a Romaniei este cea mai puternica asociatie a mediului de afaceri din Romania, reunind in randurile sale intreaga retea de 42 de camere de comert si industrie teritoriale, camere de comert bilaterale si asociatii profesionale.


MINISTERUL APARARII

Ministerul Apararii este organul de specialitate al administratiei publice centrale, in subordinea Guvernului, prin care este condusa activitatea in domeniul apararii nationale, potrivit prevederilor legii si strategiei de securitate nationala, pentru garantarea suveranitatii, independentei si unitatii statului, integritatii teritoriale a tarii si democratiei constitutionale.


AGENTIA NATIONALA PENTRU OCUPAREA FORTEI DE MUNCA

Principalul sau obiectiv este cresterea gradului de ocupare a fortei de munca si implicit scaderea ratei somajului.


CASA NATIONALA DE PENSII SI ALTE DREPTURI DE ASIGURARI SOCIALE

Organizarea evidentei nationale a contribuabililor la sistemul public precum si a drepturilor si obligaþiilor de asigurari sociale; colectarea si virarea contributiilor de asigurari sociale pentru asiguratii individuali si a altor venituri, potrivit legii.


ADMINISTRATIA NATIONALA DE METEOROLOGIE

Obiectul principal de activitate al Administratiei Nationale de Meteorologie il constituie activitatea de meteorologie si climatologie necesara dezvoltarii social-economice a Romaniei si integrarea acestei activitati in sistemul de conventii si relatii internationale.Din aceeasi categorie :
Ambasade si consulate Ambasade si consulate (4)Institutii ale statului Institutii ale statului (15)Institutii ale Uniunii Europene Institutii ale Uniunii Europene (0)
Organizatii Organizatii (14)Partide politice si politicieni Partide politice si politicieni (12)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS