Director web Educatie si invatamant - Invatamant universitar si post universitar - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Educatie si invatamant
Invatamant universitar si post universitar (14 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN TIMISOARA

Universitatea "Politehnica" din Timisoara, este una dintre cele mai mari si binecunoscute universitati tehnice din Europa Centrala si de Est. UPT a fost infiintata in 1920, avand constant o traditie si reputatie binemeritata.


UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE CAROL DAVILA, BUCURESTI

Candidatii la concurs se vor inscrie la Rectoratul U.M.F. "Carol Davila" Bucuresti, din str. Dionisie Lupu, nr. 37, in termen de 30 zile de la data publicarii prezentului anunt in Monitorul Oficial. Informatii suplimentare se pot obtine si la tel. 318.07.27; 318.07.18 / 217, 208; 318.07.20 / 217, 208.


MANAGUSAMV

Facultatea de management, inginerie economica in agricultura si dezvoltare rurala. Facultatea are ca obiectiv major pregatirea de specialisti care sa aiba cunostinte teoretice si practice in domeniul tehnologiilor agricole si in domeniul stiintelor economice.


FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXA ARAD

Siteul Facultatii de Teologie Ortodoxa din Arad.


STUDENT GALATI

Daca ai nevoie de cursuri, laboratoare, seminarii, le gasesti aici. In plus ai un forum cu discutii inteligente, si alte sectiuni interesante. Pe forumul nostru va puteti creea propriul blog. Pe site poti scrie sau citi anunturi de mica publicitate gratuit.


CONSULTANTA LUCRARI DE DIPLOMA

Documentareonline pune la dispozitia utilizatorilor materiale indrumatoare, consultanta in vederea realizarii lucrarilor de diploma, informatii si documentatie de calitate pentru studenti si nu numai, oferind un plus de resurse in procesul de documentare si aprofundare a cunostintelor. Lucrarile sunt postate de utilizatori sunt evaluate riguros de catre administratorii sitului, iar cele care indeplinesc toate criteriile de validare sunt ulterior publicate pe site. Deasemenea site-ul are indexate toate facultatile din Romania.


CADETI ACADEMIA DE POLITIE

Acest site se adreseaza celor care doresc sa sustina admiterea la Academia de Politie. Contine informatii de interes privind admiterea, academia, ultimele medii, statistici si nu numai.


STIINTE POLITICE SI COMUNICARE CANTEMIR

Comunicare si Relatii Publice, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” cuprinde program de licenta cu durata studiilor de 6 semestre (3 ani), zi si frecventa redusa si program de master – durata studiilor de 4 semestre (2 ani).


ASOCIATIA STUDENTILOR BIOLOGI BUCURESTI

Facultatea de Biologie din cadrul Univeristatii Bucuresti cu urmatoarele departamente: biologie, biochimie, ecologie. Acest site este dedicat in totalitate studentilor Facultatii de Biologie si Asociatie Studentilor Biologi ai Universitatii. ASB UB. Site-ul va pune la dispozitie un forum de discutii, pagini cu informatii referitoare la activitatea asociatiei si multe altele.


LUCRARI LICENTA

Lucrari de licenta la cel mai mic pret de pe piata. Comanda si tu acum o lucrare de licenta realizata de noi si vei avea o reducere substantiala.Din aceeasi categorie :
Cursuri diverse Cursuri diverse (91)Invatamant liceal si post liceal Invatamant liceal si post liceal (7)Invatamant prescolar Invatamant prescolar (17)
Invatamant primar si secundar Invatamant primar si secundar (7)Invatamant universitar si post universitar Invatamant universitar si post universitar (14)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS