Director web Arhitectura si constructii - Materiale de constructii si utilaje - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Arhitectura si constructii
Materiale de constructii si utilaje (239 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Ep-concept

EP-CONCEPT

Engineering Professional Concept a fost fondata in 2007 ca distribuitor exclusiv al marcii Bocker in Romania. Fidela acestui sector de activitate, si cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, societatea Engineering Professional Concept este situata in Targoviste, judetul Dambovita. Aceasta situare geografica ne permite sa raspundem mai bine la cerintele clientilor nostri.


Case din lemn ecologice

CASE DIN LEMN ECOLOGICE

Construim case pe structura din lemn si va oferim o gama de produse si solutii ecologice, 100 naturale nontoxice. Vopsele si tencuieli de interior cu extrase din plante, pe baza de var si cazeina. Izolatii din lana de oaie, canepa sau fibre din lemn. Tratamente pentru lemn, atat la interior cat si la exterior, fara compusi chimici, fara materiale toxice. Totul ecologic si sanatos


Panouri solare

PANOURI SOLARE

Informatii despre panouri solare, panouri termice, invertoare, scheme si tot ce inseamna energia verde.


Defne Construct

DEFNE CONSTRUCT

Defne Construct este divizia de betoane a grupului Defne in Romania. Compania produce betoane, sape si mortare. De asemenea, ofera servicii de testare pentru produsele livrate, si de transport si pompare a acestora.


prefabricate beton scifo alba iulia

PREFABRICATE BETON SCIFO ALBA IULIA

va oferim prefabricate din beton si elemente de imprejmuire garduri beton. montam stilpi si placi de beton, borduri, scari si dale din beton, panouri si fundatii din beton.


KASTA METAL

Piscine, saune, Spa, decoratiuni de gradina, casute de vacanta, acoperis demontabil, piste minigolf, colace de salvare, wave ball,fantani decorative, iazuri.


INTERMONT CONSTRUCT

Sisteme de acoperisuri, obiecte sanitare, ceramica, armaturi, materiale de constructii, materiale pentru amenajari si finisaje.


HIDROPLASTO

Hidroplasto reprezinta exclusiv in Romania concernul german BESAGROUP, lider pe piata constructiilor din lume, cu o experienta de peste 37 ani in domeniu. Firma ofera profile hidroizolante, etansari rosturi, limitatori suprafata, lagare si suporti elastomerici pentru poduri, aparate reazem, injectie rasini, cordon expandabil, profile termoplastice, profile PVC Roplasto, accesorii cofrare si armare beton, sisteme tamplarie PVC.


PANOURI SOLARE

SC TopSolar SRL - Importator direct de panouri solare cu tuburi vidate pentru apa calda menajera si aport la incalzire. Montam si distribuim panouri solare presurizate si nepresurizate. Cautam parteneri de afaceri si distribuitori.


MARMURA PRODUCT

Prelucram marmura si granitul. Executam placari de scari, pardoseli si glafuri atit din marmura cit si din granit, monumente funerare si placari morminte, balustrade si balustri din marmura, vaze si boluri, seminee, praf de marmura si mozaic, precum si multe alte produse.Din aceeasi categorie :
Amenajari si finisaje Amenajari si finisaje (174)Birouri de arhitectura Birouri de arhitectura (22)Expertize, verificari si instructaj Expertize, verificari si instructaj (12)
Firme si proiecte Firme si proiecte (143)Materiale de constructii si utilaje Materiale de constructii si utilaje (239)Urbanism si peisagistica Urbanism si peisagistica (10)
Usi de garaj Usi de garaj (17)Usi si ferestre Usi si ferestre (79)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS