Director web Stiinta si tehnologie - Organizatii - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Stiinta si tehnologie
Organizatii (6 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CERCETARE STIINTIFICA

Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica este organul de specialitate al administratiei publice centrale, aflat in subordinea Ministerului Educatiei si Cercetarii, prin care acesta isi realizeaza atributiile in domeniul cercetarii. Autoritatea este institutie publica, finantata de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii.


ASOCIATIA CAMINUL NOSTRU CLUJ

Activitatea asociatiei Caminul Nostru este sa sprijinim si de a ajuta tinerii orfani cu dizabilitati din Cluj-Napoca, aflati in impas si proaspeti absolventi ai Centrelor de plasament din judetul Cluj.


MISCAREA ZEITGEIST

Informatii utile despre Miscarea Zeitgeist dar si alte articole despre stiinta si dezvoltare precum si materiale video interesante!


ASOCIATIA SOS INFERTILITATEA

Despre infertilitate, fertilizare in vitro, inseminare artificifiala in Bucuresti si in strainatate, reproducere umana asistata medical, cei mai buni medici si clinici infertilitate si FIV, sfaturi, tratamente si medicamente pentru infertilitate.


IT FEST BUCURESTI

IT Fest este unul dintre cele mai mari concursuri nationale de proiecte IT ce se va desfasura in perioada 25 -28 noiembrie la Bucuresti.


COACHING ONLINE

Coaching online, life coaching, business coaching, seminarii motivationale, cd motivational, plan de dezvoltare profesionala. Tel. 0742924295, Odeta Vestemean Crede in tine si intelege ca nu exista alte limite in calea succesului decat limitele propriei tale minti


1

Din aceeasi categorie :
Cercetare Cercetare (4)Echipamente Echipamente (13)Organizatii Organizatii (6)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS