Director web Institutii - Organizatii - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Institutii
Organizatii (14 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


USTPL BUCURESTI

Uniunea Sindicatelor din Transportul Public local Bucuresti


FUNDATIA IULIA HALAUCESCU

Scopul fundatiei il constitui promovarea in viata publica romaneasca si internationala a numelui si a operei artistei plastice Iulia Halaucescu si pastrarea memoriei sotului acesteia, col. rtg. Lucian Petronius Halaucescu, care i-a sprijinit cu daruire, mai bine de 60 ani, creatia artistica. Totodata fundatia va sprijini si promova activitatea de creatie plastica a copiilor si tinerilor talentati la desen si pictura, precum si pictorilor consacrati.


ASOCIATIA FUTURE

ASOCIATIA FUTURE - datorita scopului propus a reusit sa grupeze un numar de profesori, artisti, scriitori si medici care contribuie prin activitatea lor la indeplinirea tuturor obiectivelor organizatie.


SPUNE NU DROGURILOR

Suntem o echipa tanara, alcatuita din cativa elevi care au ca scop informarea si prevenirea in lupta cu principalele tipuri de droguri: amfetamina, barbiturice, cocaina, codeina, canabis, ecstasy, heroina, hasis, lsd, morfina, metamfetamini.


MARTIRII ROMANIEI

Siteul prezinta informatii despre martirii Romaniei, revolutia din 1989 si martirii romani din Transilvania.


ORGANIZATIA STUDENTEASCA ASCIG

ASCIG este organizatia studenteasca din ASE ce are ca misiune crearea unui mediu oportun de dezvoltare a studentilor cu initiativa in vederea crearii unei comunitati care sa inteleaga mediul business din Romania. Acest lucru il obtinem prin organizarea de evenimente profesionale si socio-culturale pentru studenti.


MISIUNEA SPERANTA PENTRU ROMANIA

Speranta pentru Romania este un site prin care dorim sa promovam actiuni de binefacere. Aici puteti gasi familii sarace, copii, batrani singuri, neputinciosi, orfani, vaduve, care au nevoie de ajutorul nostru.


FUNDATIA BAYLOR ROMANIA

Fundatia Baylor Marea Neagra isi doreste ca toti oamenii sa traiasca intr-o comunitate fara discriminare, capabila sa stopeze transmiterea bolilor infectioase precum: HIV, hepatite si TBC, prin urmare, obiceiul noastra este de a lucra in parteneriat pentru a ajuta comunitatea sa se implice in prevenirea si ingrijirea bolilor infectioase.


ASVSU

Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta ASVSU este o organizatie neguvernamentala, non-profit, apolitica, infiintata in anul 2001, care combina experienta specialistilor in servicii de salvare cu dorinta de a ajuta societatea civila in situatii de urgenta.


ONG PENTRU ASISTENTA SOCIALA, COMBATEREA TRAFICULUI DE FIINTE

Organizatie nonguvernamentala implicata in programe de combatere a traficului de persoane, prevenirea abandonului scolar, sustinerea familiilor in situatii de risc si programe de ajutor pentru refugiati.Din aceeasi categorie :
Ambasade si consulate Ambasade si consulate (4)Institutii ale statului Institutii ale statului (15)Institutii ale Uniunii Europene Institutii ale Uniunii Europene (0)
Organizatii Organizatii (14)Partide politice si politicieni Partide politice si politicieni (12)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS