Director web Medicina si sanatate - Psihologie - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Medicina si sanatate
Psihologie (35 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


PSIHOLOGIE

Siteul cabinetului psihologic Iuliana Stanciu, unde te poti informa de ramuri ale cabinetului, programul cabinetului si contact.


PSIHOLOGIE CONSTANTA

Cabinet psihologic Constanta ofera consultanta in urmatoarele domenii: psihologie, autism, logopedie, cursuri gravide, Lamaze, psihoterapie, terapia aba, terapia pecs.


CLINICA AQUAMARIN

Psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala. Cei mai buni specialisti acreditati in tara si strainatate va ofera urmatoarele servicii: psihiatrie, psihoterapie de cuplu; terapia tulburarilor de natura sexuala; dezvoltare personala; hipnoza clinica, tehnici de relaxare si terapie eriksoniana; logopedie; consiliere psihologica pentru copii, adolescenti si adulti; evaluare si testare psihologica; homeopatie; gemoterapie; remedii florale Bach, consultatii in nutritie, consultatii astrologice.


PSYMOTION - CLINICA PRIVATA DE PSIHIATRIE

PSYMOTION este o clinica privata de psihiatrie, psihoterapie si dezvoltare personala care ofera urmatoarele servicii: consult si tratament psihiatric, psihoterapie pentru adulti, copii, familii sau cupluri, grupuri de dezvoltare personal, tratamentul dependentelor (alcool, droguri, jocuri de noroc), depistarea prezentei drogurilor in urina.


PSIHOLOGIE

Psihologie, psihologia copilului, informatii teoretice si practice de logopedie si tulburarile de limbaj. Jocuri si exercitii. Nume copii, nume de fete, nume de baieti. Modele de parinti si educatia prescolarilor.


CABINET PSIHOLOGIE TEODORESCU MONALISA

Cabinetul nostru ofera servicii de consiliere si terapie psihologica pentru familii, cupluri, copii, precum si training si team building, cursuri, consiliere pentru optimizare si dezvoltare personala, tehnici NLP. De asemenea, efectuam evaluare-avizare psihologica in vederea obtinerii permisului de conducere pentru toate categoriile, ca si pentru pentru protectia muncii.


CABINET PSIHOLOG PSIHOTERAPEUT

Evaluare sit estare psihologica in cabinetul Pescaru Valentin cu competente in diagnostic clinic, consiliere psihologica, psihoterapie individuala si de grup, psihoterapie familiala si de cuplu, terapia tulburarilor de natura sexuala, educarea tinerilor parinti in cresterea copilului, tehnici de relaxare si metode antistres.


CABINET PSIHOTERAPIE

Cristina Negoita - psiholog clinician specialist si psihoterapeut, competente in: evaluare psihologica si psihodiagnostic, psihoterapie cognitiv-comportamentala, psihoterapii scurte, colaborative, centrate pe resurse si solutii, psihoterapie sistemica de cuplu, copil, familie.


PSIHOTERAPIE IN PLOIESTI

Site ce ofera informatii despre psihologie, psihoterapie si psihanaliza (ce sunt acestea si cum ajungem unul dintre profesionisti in domeniul psi).


CABINET PSIHOLOG PAUL APOSTICA

Cabinet psiholog Paul Apostica - psihoterapie si consiliere psihologica individuala si de grup pentru adulti, copii, cupluri si familie. Terapii complementare - Reiki. Informatii despre psihologie, Reiki, psihoterapie, psihologia copilului, anxietate, depresie, dezvoltare personala, psiholog, terapie.Din aceeasi categorie :
Aparatura si accesorii medicale Aparatura si accesorii medicale (26)Cabinete medicale Cabinete medicale (142)Distributie medicamente Distributie medicamente (19)
Nutritie si diete Nutritie si diete (63)Produse naturiste Produse naturiste (143)Psihologie Psihologie (35)
Sfaturi Sfaturi (59)Spitale Spitale (8)Stimulente si afrodisiace Stimulente si afrodisiace (3)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS