Director web IT - Servicii IT - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> IT
Servicii IT (95 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Service calculatoare Floresti

SERVICE CALCULATOARE FLORESTI

Aveti probleme cu calculatorul? Sau poate doriti sa imbunatatiti vechiul calculator, pentru o viteza de lucru mai mare? Noi instalam orice componenta hardware noua achizitionata din magazinul nostru si nu numai, diagnosticam si reparam componenentele hardware care nu mai functioneaza normal si furnizam piese de schimb, daca este nevoie. Toate acestea in service-ul propriu sau la biroul Dvs. De asemenea, avem o varietate de planuri de mentenanta pentru calculatoare aflate in biroul Dvs.


Ultimele stiri din IT

ULTIMELE STIRI DIN IT

Stiri IT va prezinta informatii de ultima ora cu privire la produsele deja lansate sau care urmeaza a fi lansate pe piata, cat si informatii din diferite sectoare IT, precum Hardware, Periferice, Aparate Foto, Telefoane Mobile, Laptopuri, Tablete PC, Jocuri, etc.


Reparatii Calculatoare Boz

REPARATII CALCULATOARE BOZ

Reparatii calculatoare in Bucuresti si in tara, diagnosticare si deplasare gratuita.


SERVICE CALCULATOARE SI ADMINISTRARE RETELE

Service calculatoare si administrare retele, depanare pc si service pc


RETELE IT PROFESIONALE

Retele IT profesionale - instalare, administrare, intretinere, service, distributie cabluri si pasive profesionale pentru retele.


SERVICII WEB PROFESIONALE

Servicii complete de e-business pentru companii. Inregistrare domenii, design situri, gazduire web, optimizare situri pentru motoare da cautare, promovare situri prin inregistrare in directoare de afaceri, salvari online de date cu grad ridicat de confidentialitate.


FIRST LEVEL ADS

First level ads este posibilitatea cea mai simpla prin care dorim sa ajutam administratorii web si companiile sa atinga un nivel si mai ridicat de clienti prin afisarea campaniilor publicitare pe site-urile asociate la first level ads.


DIGIT SERVICES

DigitServices ofera servicii digitale complete, dezvoltare de aplicatii web, servicii de design web, printare, imagine firma, logouri, banere si grafica web, internet marketing, optimizarea siteurilor pentru motoare de cautare, service pentru produsele realizate de noi, branding si rebranding. Venim cu idei si solutii si suntem o firma ce acopera toate nevoile dumneavoastra legate de web si servicii digitale. Venim in intampinarea dumneavoastra cu concepte noi pentru site-ul dumneavoastra, realizam interfata grafica si va asiguram scripturile sau orice alt produs soft necesar. Asiguram buna functionare a retelelor de calculatoare si oferim suport tehnic.


DATE VOCE SI RETELE WIRELESS

Oferim servicii integrate in Tehnologia Informatiei. Retele wireless, date-voce, sisteme de supraveghere, conectica, telecomunicatii, service, upgrade componente hardware, externalizare servicii IT, design si programare web, etc.


SISTEME DE PONTAJ SI CONTROL ACCES

Pontajepe baza de amprenta digitala. Bionet Software este o societate furnizoare de solutii informatice bazate pe tehnologii biometrice de identificare a persoanelor pe baza de amprenta digitala care au ca scop cresterea controlului, respontabilitatii si eficientei angajatilor la locul de munca, scaderea costurilor prin evaluarea exacta a timpului lucrat si cresterea sigurantei accesului in spatii restrictionate. Solutiile de pontaj BIO-MATRIX de care dispunem au fost dezvoltate special pentru modul de lucru din Romania dar executam si alte tipuri de aplicatii cu tehnologii biometrice: sisteme de raportare a productiei sau realizarilor zilnice, sisteme kiosk pentru accesul la propriul pontaj al fiecarui angajat sau alte sisteme la cerere. Serviciile Bionet Software includ implementarea si adaptarea solutiilor in functiile de nevoile particulare ale fiecarui client.Din aceeasi categorie :
Download Download (12)Gazduire web si inregistrare domenii Gazduire web si inregistrare domenii (56)Optimizare si promovare web Optimizare si promovare web (64)
Portaluri si directoare web Portaluri si directoare web (189)Provideri de internet Provideri de internet (8)Resurse IT Resurse IT (49)
Servicii IT Servicii IT (95)Software si programare Software si programare (68)Supraveghere web Supraveghere web (5)
Web design si grafica Web design si grafica (200)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS