Director web IT - Software si programare - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> IT
Software si programare (68 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


Pasiunile si hobby-urile unui român simplu

PASIUNILE SI HOBBY-URILE UNUI ROMâN SIMPLU

Situl unui simplu roman care incearca sa prezinte cum linux i-a schimbat viata


PROGRAM DE FACTURARE ECONOMIS

Economis este specialistul tau in emitere facturi si chitante, registru de casa, stocuri si rapoarte detaliate vanzari.


MIDSOFT IT GROUP - SOFTWARE

MidSoft IT Group este o companie care ofera o gama larga de servicii de dezvoltare software si realizare produse software. De asemenea echipa noastra este foarte atenta la fiecare detaliu, oferind produselor create stabilitate si functionalitate ridicata; se adreseaza atat institutiilor publice cat si mediului particular. Principala tinta a companiei este dezvoltarea si implementarea unor sisteme informatice care sa asigure imbunatatirea activitatii clientilor nostri. Astfel cu ajutorul unui sistem informatic creste eficienta si transparenta activitatii unei companii.


ITS SOLUTIONS

Innovative Software to Ease your Life. Dezvoltare solutii software personalizate si nu numai.


WEB DESIGN

Web Design Romania este o firma de web design cu sediul in Bucuresti realizeaza site-uri web, aplicatii online, SEO (optimizare pentru motoare de cautare), configurare si intretinere retele.


MBM SOFTWARE

Inventariere hardware si software, solutii pentru inventarierea retelelor IT, control la distanta, HelpDesk si CRM


FAIRSOFT - DISTRIBUITOR AUTORIZAT BRICSYS

FairSoft - distribuitor autorizat Bricsys in Romania pentru programul software Bricscad. Bricscad este probabil singurul program CAD DWG cu interfata in limba romana. FairSoft pune la dispozitie si numeroase aplicatii pentru Bricscad si AutoCAD: EfficadTools, CAD Decor, CP-System, AutoTable si multe altele.


SOLUTII INTEGRATE RETAIL

Solutii complete de gestiune si vanzare pentru magazine, retele de magazine, supermarketuri, alimentare. Platforma software pentru intreaga activitate din magazin. Echipamente fiscale si retail.


MIKON SYSTEMS

Mikon Systems este o companie IT cu experienta in dezvoltarea, implementarea si integrarea de sisteme software industriale.


SOFTWARE GESTIUNE

Atreides Software Grup a creat pentru dumneavoastra un sistem informatic de gestiune si marcaj, proiectat pentru restaurante, hoteluri. Tehnologia folosita este de ultima ora, asigurand un maximum de performanta si siguranta in folosire.Din aceeasi categorie :
Download Download (12)Gazduire web si inregistrare domenii Gazduire web si inregistrare domenii (56)Optimizare si promovare web Optimizare si promovare web (64)
Portaluri si directoare web Portaluri si directoare web (189)Provideri de internet Provideri de internet (8)Resurse IT Resurse IT (49)
Servicii IT Servicii IT (95)Software si programare Software si programare (68)Supraveghere web Supraveghere web (5)
Web design si grafica Web design si grafica (200)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS