Director web Sport Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorie

Director web -> Sport

Adauga site
in aceasta categorie
Cluburi si federatii Cluburi si federatii (40)
Echipamente sportive Echipamente sportive (47)
Echipe si sportivi Echipe si sportivi (7)
Fan cluburi Fan cluburi (17)
Stiri si rezultate sportive Stiri si rezultate sportive (28)
BALTI

Tehnica pescuitului cu undita si pluta pare a fi foarte simpla, iar dotarea este clasica: undita, firul, pluta, plumbii, carligul si momeala. Nu este insa indiferent ce fel de undita folosim, cat de rezistent este firulc cum este pluta si la ce adancime este reglata momeala.


JUST PAINTBALL BAIA MARE

Paintball este un mix de sport extrem, distractie, adrenalina, natura, spirit de echipa, provocare. Va oferim serviciile noastre in Baia Mare sau oriunde in Romania.


TERENURI SINTETICE

Sintetice.ro este un catalog online gratuit al terenurilor sportive sintetice inchiriabile. Aici speram sa gasiti toate informatiile de care aveti nevoie pentru a alege terenul potrivit atat din punctul de vedere al locatiei acestuia cat si a serviciilor oferite si a preturilor.


BODYTIMERO. COM ESTE CEL MAI MARE MAGAZIN ELECTRONIC DE SUPLIMENTE NUTRITIVE SI ACCESORII SPORTIVE DIN ROMANIA.

Viziunea noastra este sa fim prezenti in fiecare sala de fitness, atletism, stadion din Romania, la antrenamentele sportivilor romani in orice sport, de la fitness pana la sah. Oferim toate felurile de suplimente nutritive pentru sportivi si accesorii sportive, permise de lege si folosite de catre federatiile sportive. Suntem mandri de numarul de branduri prezente pe site-ul www. Bodytimero. Com, unele importate pentru prima data pe piata romana doar de catre noi. Ne aflam in stare de continua crestere a numarului de produse si producatori oferite, majoritatea provenind din SUA, tara, cu cea mai dezvoltata industria in acest domeniu. Facem toate acestea pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri.


CURSURI DE FITNESS

Aici vei gasi cursuri de fitness si aerobic destinate atat instructorilor ce vor sa obtina o diploma atestata dar si celor care vor sa faca miscare intr-un mod distractiv si eficient.


TEREN DE FOTBAL BUCURESTI

Fotbal Club Planet va ofera pentru inchiriere un teren de fotbal sintetic de calitate superioara situat pe bulevardul Timisoara, in sectorul 5 din Bucuresti.


WORLD OF PARKOUR

World of Parkour este cel mai mare portal romanesc de parkour. Aici vrei gasi tot ceea ce te intereseaza despre parkour si despre practicarea acestui sport urban.


ORHIDEEEA SPA - PISCINA ACOPERITA BUCURESTI

La Orhideea Spa Bucuresti gasesti o piscina acoperita pentru adulti, dar si o piscina acoperita pentru copii. Cursurile de inot pentru copii se desfasoara sub indrumarea unei echipe de antrenori.


ASOCIATIA SPORTIVA AS IDO DANCE

IDO este Organizatia Internationala de Dans. Aproximativ 90 de tari fac parte in acest moment din IDO, reprezentate prin federatii, asociatii, cluburi si scoli de dans. IDO este membra a World Dance Dance Sport Council. IDO promoveaza toate formele de arta de performanta si dansurile sportive cu exceptia dansurilor Standard Vals Lent, Vals Vienez, Tango, Slow-Fox si Quick-Step, Latino Americane Samba, Cha-Cha, Rumba, Jive, Passo-Double, Rock N Roll, Boogie Woogie si Lindy Hop. Disciplinele IDO sunt împartite în patru categorii: Performing Arts, Street Dance/Popp, Special Couple Dance si Traditional Dance. Competitii internationale IDO: Campionate si Cupe Europene, Campionate si Cupe Mondiale. Forme de participare: solo fete femei, solo baieti barbati, cuplu, grup, formatie. Categorii de vârsta: copii, juniori, adulti, seniori.


PORTALUL ASOCIATIILOR JUDETENE DE FOTBAL DIN ROMANIA

Portalul Asociatiilor Judetene de Fotbal din Romania. Conţine structura Asociaţiei, organigrama, comisiile, catalogul antrenorilor, lotul de observatori, comunicatele de presă precum şi prezentarea echipelor, rezultate, clasament si arhiva jocurilorspaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS