Director web Servicii - Telefonie fixa si mobila - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Servicii
Telefonie fixa si mobila (9 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


EURO-GSM MAGAZIN ONLINE

Euro-GSM. Cele mai bune oferte si preturi la telefoanele mobile: Nokia, Sony Ericsson, Samsung. Oferte telefoane mobile. Preturi telefoane LG, Apple, HTC.


SUNA IN ROMANIA

Servicii de telefonie. Suna in Romania sau oriunde in lume cu tarife minime si taxe zero.


RESELLER OFICIAL VOIP

Reseller Oficial VoIP pentru toate marcile Betamax. Apeluri nationale si internationale gratuite respectiv la cele mai mici tarife. Tabel interactiv de comparatie a tarifelor de apel catre o anumita directie pentru a selecta produsul cel mai convenabil. Cumparare credit online incepand cu 5 euro prin diverse modalitati de plata.


CELE MAI IEFTINE APELURI INTERNATIONALE

Solutia perfecta pentru apelurile internationale, cele mai ieftine apeluri pe mobil international, cea mai ieftina telefonie internationala, cele mai mici tarife posibile, apeluri foarte ieftine oriunde in lume, suna aproape gratis, cartela preplatita, webcall.


TELEFOANE FIXE SI CENTRALE TELEFONICE

Site de informatii, solutii si produse din domeniul comunicatiilor de voce si date.


CELE MAI AVANTAJOASE SOLUTII DE COMUNICARE

Suna ieftin ofera cele mai avantajoase solutii de comunicare cu un raport excelent intre costuri, calitate si usurinta de configurare si utilizare. Acest site se adreseaza atat persoanelor fizice, care doresc sa sune mai ieftin de acasa, cat si companiilor care vor sa-si restructureze reteaua de telefonie sau sa implementeze un nou sistem de telefonie la costuri mult mai mici decat solutiile traditionale. Pentru utilizarea solutiilor noastre este necesara o conexiune la Internet. Va oferim solutii pentru: reducerea costurilor apelurilor nationale si internationale, proiectarea, configurarea si implementarea unei retele telefonice bazate pe reteaua Ethernet care sa includa intreaga companie sediu, puncte de lucru, magazine, depozite prin centrala telefonica software 3CX pentru Windows.


APLICATII-TELEFOANE

Aplicatii telefoane gratuite si cu plata pentru iphone, android, windows mobile, top aplicatii Apple Store si Google Play, calculaza curs valutar banci comerciale


PREPAY APELURI INTERNATIONALE

Compania Number One va ofera cartele PrePay, cartele telefon la tarife minime pentru convorbiri internationale si apeluri internationale PrePay. Cartele number one sunt pentru TINE.


PATCH CORD FIBRA OPTICA

Productie de patch cord-uri cu fibra optica in Romania, cu cea mai noua tehnologie de asamblare a conectorilor optici. Tipuri de polisare: PC, UPC, APC. Conectori E2000, LC, SC, ST, FC www. patchcord-fibraoptica. ro


1

Din aceeasi categorie :
Administrare imobile Administrare imobile (6)Babysitting si ingrijire Babysitting si ingrijire (8)Cadastru, intabulari, evaluari Cadastru, intabulari, evaluari (20)
Consultanta juridica Consultanta juridica (78)Curatenie si menaj Curatenie si menaj (71)Curierat Curierat (9)
Distributie Distributie (11)Fast food si catering Fast food si catering (39)Imobiliare Imobiliare (224)
Instalatii Instalatii (138)Masaj Masaj (4)Organizare evenimente Organizare evenimente (281)
Paza si protectie Paza si protectie (40)Saloane de frumusete si intretinere corporala Saloane de frumusete si intretinere corporala (66)Service si reparatii Service si reparatii (77)
Telefonie fixa si mobila Telefonie fixa si mobila (9)Traduceri Traduceri (65)Transport de persoane si marfa Transport de persoane si marfa (80)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS