Director web Comert - Utilaje si consumabile - Webconnect: Director web pentru site-uri de calitate.
Director Web - Webconnect
Director web  |   Adauga site  |   Modifica site  |   Link reciproc  |   Contact
categorii

Director web -> Comert
Utilaje si consumabile (55 site-uri)


Adauga site
in aceasta categorie


HAROM

Harom International SRL activeaza ca intermediar intr-o larga paleta de domenii interdependente, ce apartin unor societati de renume mondial: procese de rafinaj, petrochimie si chimie, Axens/IFP Group Technologies, Hydro Chem, ABB Cellier, Topnir, Le Gaz Integral.


REZERVOARE

Rezervoare combustibil si rezervoare apa Romtank SRL. Firma va mai ofera: rezervoare ecologice, de deseuri si inchiriere rezervoare si servicii profesioniste pentru statii mobile carburanti, curatare rezervoare, si sisteme distributie carburanti.


STANTE SI MATRITE CARTON

Profil Stante SRL este infiintata in anul 2000 si are ca profil confectionarea de machete-stante plane (matrite) pentru producerea de articole publicitare si ambalaje din hartie, carton, autocolant, e-flute, plastic, microondul si carton ondulat.


COVIMPEX SRL

Covimpex comercializeaza o gama larga de masini in special pentru industria textila, dar si pentru industria alimentara, chimica, mixere industriale, statii de epurare si tratare a apelor reziduale industriale, sisteme de umidificare a aerului in sectiile de productie. Cu o experienta bogata in sectorul textil pe piata din Romania, Covimpex va ofera o gama completa de echipamente textile de la producatori lideri in domeniu. Covimpex este reprezentant in Romania al unor importante firme producatoare de masini, utilaje, accesorii si aparate de laborator pentru industria textila: preparatia filaturii, filatura, preparatia tesatoriei, tesatorie, tricotaje, confectii, finisaj, aparatura de laborator, statii de epurare, sisteme de umidificare, echipamente pentru ambalare si transport.


BARTROM

Preocuparea majora a firmei Bartrom este de a furniza un pachet unitar si complex care sa acopere intr-o proportie mare domeniul atat de vast al controlului fluidelor. Gama de produse include atat produse standard, cat si produse speciale personalizate nevoilor individuale ale clientului, rezultat al unei selectii atente oferite de piata romaneasca.


SONNEK POMPE SIBIU

Suntem o companie specializata in pompe si echipamente de epurare. In portofoliul nostru gasiti: pompe submersibile, pompe de suprafata, pompe de apa, pompe de canalizare, pompe cu tocator, statii de pompare, pompa de noroi, pompe de drenaj, pompe de santier, motopompe.


CONTAINERE DEPOZITARE SI BIROU

Containere si servicii complete de inchirieri si vanzari containere. Avem depozite in Bucuresti si in principalele orase din tara.


AMBALAJE POLISTIREN, CASEROLE, TAVITE

British Foam Grup producator ambalaje din polistiren, ambalaje alimentare, caserole polistiren, cartoane oua, tavite carne supermarket, tavite pui, cutii mancare catering, farfurii de plastic de unica folosinta, cutii hamburger.


ECHIPAMENTE ZOOTEHNICE

AHIS Consulting furnizeaza echipamente zootehnice si produse pentru zootehnie pentru bovine, caprine si oi precum: custi vitei, mixere lapte praf, mansoane ciorapi muls, furtune lapte, scurte de pulsatie si duble de vacuum standuri contentie.


AMBALAJE CARTON - CUTII DE CARTON

Ambalaje carton cutii de carton producator Smarbox Prod. Realizam rapid si economic orice cantitate de ambalaje cutii de transport dosare.Din aceeasi categorie :
Anunturi Anunturi (159)Articole pentru copii Articole pentru copii (95)Bijuterii si gablonturi Bijuterii si gablonturi (85)
Cadouri Cadouri (77)Calculatoare si componente Calculatoare si componente (84)Carti Carti (28)
Consumabile si accesorii Consumabile si accesorii (15)Cosmetice si parfumuri Cosmetice si parfumuri (98)Electrice, electronice si  electrocasnice Electrice, electronice si electrocasnice (220)
En Gross En Gross (11)Florarii Florarii (29)Imbracaminte si incaltaminte Imbracaminte si incaltaminte (209)
Import - Export Import - Export (20)Magazine online Magazine online (506)Papetarie si birotica Papetarie si birotica (40)
Pielarie si marochinarie Pielarie si marochinarie (11)Produse alimentare Produse alimentare (50)Telefoane mobile Telefoane mobile (42)
Unelte si scule Unelte si scule (51)Utilaje si consumabile Utilaje si consumabile (55)
spaceeditors choice EDITOR'S CHOICE editors choice

Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber - blog despre secunde
Umblu Liber este un blog care urmareste constientizarea elementelor pozitive ce alcatuiesc viata cotidiana a fiecaruia dintre noi.

Jocuri online - Portal online de divertisment
Jocuri online - Portal online de divertisment
Portal de distractie. Jocuri online, bancuri, filme, vremea, horoscop si alte modalitati de a-ti petrece timpul liber. Intra sa-ti petreci timpul liber alaturi de cele mai frumoase jocuri.

Usi de garaj XPT
Usi de garaj XPT
Usi de garaj sectionale izolate, usi industriale si rezidentiale. Automatizari pentru usi de garaj si porti. Montaj, service si transport asigurate.

Rulouri Exterioare Art
Rulouri Exterioare Art
Va oferim rulouri exterioare, usi de garaj si rolete textile la cele mai mici preturi de pe piata, reducere 50 in luna Septembrie.

Director web
Home | Adauga site | Modifica site | Top 10 | Contact | Termeni si conditii | Termopane ieftine | RSS Feed | Ultimele 100 siteuri
Director web Diand Voteaza-ne in Top25.ro sigur.info-fii sigur pe net
Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect Director Web - Webconnect
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS Valid RSS